Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Slips

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

Slipsen är en gammal vän som aldrig går ur modet!

Slipsens historia sträcker sig flera hundra år tillbaka och är fortfarande ett 'high-fashion' statement. Alla män borde ha minst en slips hemma i garderoben, så man alltid har möjlighet att se riktigt stilig ut!

Läs mer och lär dig att knyta en slips här >>

Bästsäljare

-43%

I lager
2-5 dagars leverans

Deluxe Smal Slips (Blå)
199 kr 349 kr

Slips till män

Slipsen är ett stilsäkert val och alla män borde äga minst en slips. Det är ett enkelt sätt att göra något extra av sin look och se ut som en miljonär. Genom att ta på sig en slips visar man att man går in för sitt utseende samt att man inte är rädd för att sticka ut från mängden.

Slipsen har existerat i många år och är idag trendigare än någonsin. Om det är arbetet som kräver att man bär slips eller om man gör det för att man gillar det, har inte så stor betydelse så länge man har en slips som passar ens stil.

Vi lägger mycket tid på att välja ut de bästa produkterna i förhållande till priset och därför hittar du läckra slipsar av superkvalitet här hos Made4men. Du kan garanterat hitta något som faller dig i smak bland de många olika varianterna vi har i vårt sortiment.

Knyta en slips

Vi har ett stort utbud av slipsar i antingen enkla eller vilda färger och du kan även få en stickad slips, så allt handlar egentligen om att hitta det som passar dig bäst. I vår guide kan du läsa mycket mer om olika slipsar och du kan även lära dig hur du knyter en vanlig slipsknut.

Billiga slipsar

Här hos Made4men kan du hitta slipsar i många olika prisklasser och det är mycket upp till dig vilken typ av slips du uppskattar mest. Vi fokuserar bara på att ha ett brett utbud så att det alltid ska finnas något i din smak.

Vi har ett stort utbud av slipsar till ett väldigt fördelaktigt pris så att du inte blir helt ruinerad när du ska hitta den perfekta slipsen, som passar perfekt till din skjorta eller kostym.