Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Fitness-utrustning för din träning! <br><br> Vi har ett brett sortiment av produkter som kan öka effektiviteten under träningen.

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

Fitness-utrustning för din träning!

Vi har ett brett sortiment av produkter som kan öka effektiviteten under träningen.

Nå dina mål

Behöver du någon som pushar dig till att nå dina mål? Här kan du hitta flera produkter som kan hjälpa dig att nå dina mål för att du ska komma i bättre from. Här hos Made4men kan du välja mellan två experter inom träningsutrustning.

Nokia

Den andra är Nokia, som är specialist på att hjälpa folk att förbättra sig och att komma närmare sina mål. Oavsett om det är genom bättre vågar, hur man kan mäta sin viktnedgång och se alla sina tidigare resultat eller om det är deras smartwatch som mäter aktivitet, puls och hjälper dig att sätta mål samt nå dem. Nokia gör väldigt exklusiva produkter som även är så fina att man kan använda dem till finare evenemang.
Läs mer här >>

Träning och kost

Uppnår du inte heller resultat av din träning? I vissa fall kan det faktiskt vara på grund av själva träningen men det är väldigt sällan träningen är så dålig att man inte upplever några resultat. Det problem folk oftast har är att deras kost inte är tillräckligt bra. Det är allt för få som idag har koll på hur många proteiner, kolhydrater och fett de ska få i sig under en dag.