Fluga

En fluga är inte bara en accessoar till din kostym Det är ett statement om att du inte är riktigt som alla andra!

Flugan är det moderna och mer informella alternativet till den väldigt formella slipsen. Du kan gå in för det klassiska med de enfärgade och eleganta flugorna, eller slå till med lite färg och sticka ut från mängden.

Läs mer och lär dig att knyta en butterfly här >>
Sortera efter
Skjul filtre
Filtrera efter

Flugor till män

Flugor har blivit mer och mer moderna och man ser ofta män iklädda en läcker kostym tillsammans med en fluga. Det är inte längre enbart på nyårsafton eller när man gifter sig som man använder fluga, utan även till diverse fester under helgen.

Det har blivit ett must have bland män och därför har vi ett stort utbud av både enfärgade och stilrena flugor men även flerfärgade flugor i lite vildare färger, om du vill sticka ut från mängden.

Guide till hur man knyter en fluga

Man kan få många olika sorters flugor och den vanligaste är modeller som redan är knutna och som man bara ska spänna fast genom en knapp eller krok. Om du söker den perfekta modellen som man lägger mest märke till så ska du ha en egenknuten fluga.

Det finns inget häftigare än att knyta sin egna fluga och det är faktiskt inte särskilt svårt när man väl har lärt sig. Vi har gjort en guide till dig för att du ska kunna hitta den perfekta flugan och dessutom lära dig att knyta den helt själv.

Billiga flugor

Vi har ett stort utbud av flugor och de är alla tillgängliga till ett väldigt överkomligt pris så att du inte blir ruinerad i din jakt på den perfekta flugan. Vi har modeller så lågt som från 79 kronor men även lite dyrare alternativ till 309 kronor, om du söker en lite bättre kvalitet.

Det finns inget mer "Bond-liknande" än en vit och nystruken skjorta i samspel med en läcker fluga. Folk kommer garanterat att lägga märke till dig om du kommer i en läcker kostym med fluga. Det utstrålar klass och stilrenhet, vilket det inte är många som får till och därför läggs det extra mycket fokus på dig.