Ärmhållare

Ärmhållare är ett must-have om du ska köra en helt old school gentlemannastil. Ursprungligen är ärmhållarna framtagna för att se till att skjortan sitter som den ska när du rör dig omkring och detta kan du även enkelt använda dem till. Men idag används ärmhållarna mest som en accessoar för att piffa upp skjortan lite och sätta lite guldkant på stilen.

Läs mer om användning av ärmhållare här >>
Sortera efter
Skjul filtre
Filtrera efter

Ärmhållare

Saknas du en ärmhållare för att få den perfekta gentlemannalooken att kännas fulländad?

Vårt utbud av ärmhållare är omfattande och du kommer garanterat kunna hitta något du saknar!

h3>Hur ska ärmhållaren sitta
Du ska sätta fast din ärmhållare runt överarmen eller precis ovanför armbågen. De användes ursprungligen för att hålla skjortärmarna uppe för att undvika att skjortärmen stack ut för långt ur kostymen eller täckte händerna.

Än idag kan de användas till samma ändamål om du har en skjorta som är lite för stor men de används mycket mer som en accessoar, om man önskar en klassisk gentlemannalook.

Kvalitet väger tungt hos oss på Made4men.se! Vi kvalitetstestar våra produkter för att undvika att sälja produkter vi inte kan stå för. Många av produkterna kommer från Philipsons, som har tagit fram hängslen till män sedan år 1872! Det är en kvalitetsstämpel och de vet alltid vad män har behov av – precis som oss från Made4men.se.

Vi eftersträvar alltid, att kunna täcka så många olika stiltyper som möjligt. Vi har därför både klassiska ärmhållare i neutrala färger och ärmhållare med mönster och säsongsbetingade designer. Det är helt och hållet den individuella stilen som avgör vilken ärmhållare som passar dig!

Ärmhållare kan göra mycket mer än att bara hålla din skjorta på plats. De kan nämligen med fördel även få dina överarmar att se markant större ut. Det är många som ser just det som en väsentlig fördel.