Vi byter julklappar fram till 1 februari | Se alla våra julklappar här >>

Nyckelhängare

Keyhangers blev en ovärderlig accessoar till män på allvar under år 2011. Sedan dess har keyhangers fått en helt ny innebörd… Det är inte längre bara ett lädersnöre för att ha nycklarna i. Det är samtidigt en dekorativ detalj som riktigt många män använder sig av. Det är en superbra kombination av ett praktiskt redskap och en modern accessoar.

Läs mer om våra keyhangers här
Sortera efter
Skjul filtre
Filtrera efter

Keyhangers till män

Letar du efter en ny keyhanger eller behöver du bara en nyckelring? Keyhangers har blivit mer och mer moderna då det är ett bra sätt att hålla koll på sina nycklar. Även om man har samlat alla sina nycklar i någon form av bunt, kommer de ofta bort och det är inte särskilt praktiskt.

Därför rekommenderar vi att du införskaffar en keyhanger så du kan hålla koll på alla nycklar och för att du inte ska oroa dig över om de kommer komma bort. Det är supersmart och grunden till att de inte försvinner är för att du kan ha dem om halsen hela tiden eller för att det långa bandet är svårare att gömma.

Det kan hända att du inte är så mycket för den långa snaran men att du gärna vill ha en liten extra metallring som samlar dina nycklar. Då har vi även olika nyckelringar med ett litet lädermärke eller en läderring, så du kan känna igen dina nycklar.

Lucleon
Är ett unikt danskt märke som producerar smycken och halsband och bland annat även de keyhangers som vi har i vårt sortiment. De gör superläckra produkter som sticker ut från andra.

Deras märke Lucleon står för:
Luc: Den naturliga ledaren.
Leon: Lejon, Maskulinitet, Man.

Det är ett riktigt manligt märke och det är speciellt det som vi är helt galna i hos Made4men eftersom vi önskar hjälpa män med att hitta de bästa möjliga produkterna.

Norly
De gör de lite mindre nyckelringarna med bland annat ett lädermärke eller en flätad läderring. Det är också ett danskt märke och precis som danska produkter är kända för så har de också en superbra kvalitet. Det är supersimpla produkter som passar superbra till den stiliga och moderna mannen.