Plånbok & korthållare

Här hittar du ett komplett utbud av våra plånböcker och kreditkort innehavare. Vi har massor av olika typer som är både praktiska och av hög kvalitet.

Läs mer om Plånbok og korthållere här >>
Sortera efter
Skjul filtre
Filtrera efter

Korthållare av hög kvalitet!

Söker du ett praktiskt, funktionellt och stiligt sätt att hålla koll på dina pengar, kort och andra former av papper du kanske har på dig? Då har vi samlat ett speciellt urval från vårt sortiment till dig här.

Vårt utbud av sedelklämmor, korthållare med eller utan inbyggd plånbok, hålls i en stilren design som har både bra funktioner och kvalitet med sig i bagaget. Vi har noga valt ut design, leverantör och tillverkare för att säkerställa att kvaliteten såväl som utseende passar den moderna och stilmedvetna mannen.

Designen

Väger tungt samtidigt som vi strävar efter att kunna tillhandahålla varor som inte enbart är av god kvalitet med läcker design utan som även är funktionella och användbara. Vi söker produkter som är så enkla i sin design att de fungerar till flera olika stilar. Vårt urval reflekterar den allsidighet vi försöker få till både inom mäns stil och omvårdnad.

Vi eftersträvar inte att begränsa våra produkter till en enskild stil utan att just möjliggöra för alla som söker en praktisk och funktionell produkt att förvara sina pengar i, att hitta något som passar just dem. Av vårt urval framgår även att det för närvarande spänner över 3 olika varumärken.

Vårt utbud är klassiskt och modernt och innebär som sagt mycket av både sedelklämmor, som är en ännu lite mer old fashioned stil, korthållare samt korthållare med inbyggd plånbok som framstår i en enkel och stilren design med hög funktionalitet.

Service

Det är svårt att nå de mål vi har satt för oss själva, dock försöker vi så gott som möjligt med att pricka rätt inom en produktklass där alla de ovannämnda kvalifikationer har tillgodosetts. Med de tre märken vi har i vårt sortiment på vår hemsida, möter vi faktiskt dessa kriterier då de ger er stilrena, funktionella och praktiska metoder för att bevara era pengar och kort på.

En korthållare eller plånbok ska naturligtvis vara praktisk och kunna hålla dina kort. Det är dock även superviktigt att den går i ett med din stil. Därför har vi flera olika sorters plånböcker som varierar utifrån en praktisk nivå och en uttrycksnivå. Det betyder även att du kan hitta en korthållare eller plånbok hos Made4men, oavsett vilken stil du eftersträvar.

Hos Made4men får du alltid en ärlig och öppen kundservice. Så om det skulle vara minsta lilla frågetecken så ska du bara skriva in till oss, så ska vi försöka hjälpa dig så snabbt och bra vi kan! Det kan t.ex. vara om du tycker att det saknas vissa nödvändiga typer av korthållare eller plånböcker som vi bara måste få in i sortimentet eller om du upplever problem på sidan eller med produkten.