Köp julklappar redan idag | Vi byter till 1 februari

Fitness

Fitness-utrustning för din träning!

Vi har ett brett sortiment av produkter som kan öka effektiviteten under träningen.
Sortera efter

Nå dina mål

Behöver du någon som pushar dig till att nå dina mål? Här kan du hitta flera produkter som kan hjälpa dig att nå dina mål för att du ska komma i bättre from. Här hos Made4men kan du välja mellan två experter inom träningsutrustning.

Fitbit

Den första är fitbit, som genom modern teknologi räknar antalet steg du tar under dagen och sedan skickar uppgifterna direkt till din smartphone, på så vis kan du enkelt följa med i om du når dina dagliga mål. Fitbit följer dig under hela dagen så du har även möjlighet att lägga in dina personliga mål och önskad viktminskning för att du med 100% ska kunna följa hur stora framsteg du gör.
Läs mer här >>

Withings

Den andra är Withings, som är specialist på att hjälpa folk att förbättra sig och att komma närmare sina mål. Oavsett om det är genom bättre vågar, hur man kan mäta sin viktnedgång och se alla sina tidigare resultat eller om det är deras smartwatch som mäter aktivitet, puls och hjälper dig att sätta mål samt nå dem. Withings gör väldigt exklusiva produkter som även är så fina att man kan använda dem till finare evenemang.
Läs mer här >>

Träning och kost

Uppnår du inte heller resultat av din träning? I vissa fall kan det faktiskt vara på grund av själva träningen men det är väldigt sällan träningen är så dålig att man inte upplever några resultat. Det problem folk oftast har är att deras kost inte är tillräckligt bra. Det är allt för få som idag har koll på hur många proteiner, kolhydrater och fett de ska få i sig under en dag.