Travel-kit

Att vara noga med sin hudvård när man reser kan vara en utmaning. Du vill gärna se snygg och fräsch ut, men det kan vara svårt att hitta utrymme för hudvård i din necessär.

Lyckligtvis finns det smarta rese-kit med allt du behöver när du är på språng. De kommer i en praktisk förpackning för att spara utrymme i din resväska.

Läs mer om Travel-kit här
Sortera efter
Skjul filtre
Filtrera efter

Reseset

Letar du efter ett reseset som du kan ha med i bagaget utan att det tar upp för mycket plats? Här kan du hitta våra bästa reseset och se vad som är speciellt med dem individuellt, så du kan finna det perfekta setet till din resa. Vi har flera olika sorters set och därför kan du nedan hitta det bästa hudvårdssetet, det mest kompletta setet och det bästa setet för att passa i handbagaget.

Hudvård

Det perfekta hudvårdssetet som du ska kunna ha med på din resa ska innehålla tre viktiga saker. Det första är en ansiktstvätt, så du kan rengöra alla orenheter på det sätt du är van vid att göra där hemma. Det andra är en kräm för att lindra irritationer efter rakning. Den tredje och sista saken är en fuktighetskräm.

Vi rekommenderar men-ü Refresh & Moisturise Reseset, det är perfekt att ha med i väskan och innehåller de 3 viktigaste sakerna du ska använda som hudvård.