Badrockar

Badrockar är ren lyx och är lysande att ta på efter du kommit ut ur badet samt behöver något för att torka dig och hålla dig varm. att komma över dig själv rakning och ansiktsvård. Vi har exklusiva badrockar av riktigt skönt material.
Sortera efter
Skjul filtre
Filtrera efter

Badrockar till män

Som en känd man en gång sa… Låt mig måla upp en bild för dig: Det är söndag, du har kanske varit ute och tagit ett par öl med dina vänner dagen före. Klockan är 10 och det är dags att gå upp. Du kravlar dig ut i badet till din ultramjuka och läckra badrock, som hänger på badrumsdörren. Finns det något bättre?

De små stunderna är de som räknas

Det är superviktigt att ta sig tiden att slappna av då och då. Här kan en badrock verkligen vara en essentiell del av avslappningen. Bomullen som smeker mot din hud medan du sitter med benen uppe på soffbordet med en varm kopp kaffe i handen – obeskrivligt!

Det är självklart inte alla män som använder sin badrock var dag, men det är vid de små stunderna som man blir extra glad för den!

Kvalitet och söndagsmys

Det finns naturligtvis en rad olika badrockar till män och man ska därför bestämma sig för om man är ute efter en neutral badrock eller en lite roligare sådan.

Neutral och läcker badrock
- Se t.ex. JBS Exklusiva Badrock (Svart).

Rolig och meningsfull badrock

- Se t.ex. Star Wars Jedi Morgonrock (One Size).