Beställ tryggt idag: Vi skickar fortfarande beställningar som normalt

Björn Borg

Björn Borg är helt klart ett av de mest utbredda märken i Europa inom underkläder.

Och det finns bra förklaringar till varför det är så. Kalsongerna har nämligen en superbra passform på i stortvsett alla män och kommer alltid i bra kvalitet med supermoderna mönster och färger.

Läs mer om Björn Borg här
Sortera efter
Skjul filtre
Filtrera efter

Björn Borg

Du känner säkert redan till Björn Borg och du har säkert redan ett sådant par liggande hemma i byrån. Tidigare var det största fokuset inom kalsonger på komfort men efter Björn Borg och faktiskt även MuchachoMalo kom ut på marknaden, har designen på kalsonger ändrats mycket. De tar båda fram vilda designer med många färger, ränder, prickar och andra mönster.

Det som Björn Borg har gjort bra, jämfört med några av deras konkurrenter, är att de hittat den perfekta balansen mellan komfort, passform och design. De har lyckats få fram just det som män gärna vill ha även om deras kalsonger mycket väl kan vara lite vilda då och då. Man kan självklart även få deras kalsonger i mer neutrala eller helfärgade modeller.

Därför ska du välja Björn Borg

Om du är osäker på om deras kalsonger är något för dig så kan du se vad vi anser här, Björn Borg gör väldigt bra underkläder och därför menar vi att det säkert finns något även för dig.

Prisnivån:

Priset på Björn Borgs kalsonger ligger på den högre nivån och de kan uppfattas som relativt dyra. Dock finns det vissa saker som bidrar till att det kanske inte är så illa trots allt. Deras kalsonger har nämligen en otroligt lång levnadstid, jämfört med många av de billigare alternativen.

Samtidigt sitter kalsongerna helt perfekt och varken skaver eller irriterar då man bär dem. Utöver det har vi valt att alltid ge dig kostnadsfri frakt på underkläder här hos Made4men, så det inte tillkommer efter ditt val.

Design:

Även om designen inte spelar så stor roll för alla så är det ändå en stor fördel. För det första så ser det jättehäftigt ut att inte bara ha ett par helvita kalsonger och det ger det där lilla extra. Utöver det så har designen en annan otrolig styrka. Den kan nämligen dölja bromsspår eller andra mindre olyckor som de vita kalsongerna genast skulle avslöja.

Kvaliteten:

Det råder inga tvivel om att kvaliteten är helt i topp. Om du köper ett par kalsonger av Björn Borg får du lång hållbarhet samt en perfekt passform under hela deras levnadstid. Vi uppskattar själva Björn Borg väldigt mycket och det kommer säkert du också att göra.