Vågar

Jonas Primdahl
I kampen mot viktnedgång är en våg ett användbart verktyg.

Prova till exempel vår innovativa WiFi Body Scale av Ings, som lätt kan anslutas till ditt hemnätverk så att du automatiskt kan följa din vikt, BMI och fettmassa på nätet samt via en smart app.

Läs mycka mer om vågår här

Skjul filtre
Filtrera efter
Sortera efter

Vågar

Avancerade vågar som kan mäta fettprocent, BMI, benmassa osv. har blivit väldigt populärt de senaste åren. Teknologin har nämligen gjort det möjligt för att du ska kunna få hjälp med att se hur din kropp är uppbyggd och hur du ska göra för att gå ned i vikt. Det är en mycket effektiv metod för viktminskning och du kan göra det via det smarta systemet från Nokia få hjälp med både kost och motion.

Det är ett otroligt smart system som kan ge dig den nödvändiga informationen du behöver för att minska i vikt. Speciellt nu när det sveper in en fitnessvåg över Sverige, är det fler och fler som går otroligt mycket in för sin kost och motion. Det kan därför vara en bra hjälp med en våg som kan ge dig den nödvändiga informationen, om du inte själv har tid att sätta dig in i alla aspekter av träning och kost.

Nokia

Deras system samarbetar med alla de kända apparna som MyFitnessPall, RunKeeper och många fler. Det ger dig möjlighet att samla allt du behöver för viktminskning i din smartphone, så det blir lätt och överskådligt. Du får veta hur mycket du ska motionera och hur många kalorier du ska få i dig under dagen för att du ska kunna bli av med överflödiga kilon.

Så fungerar det:

Nokia våg ställs lätt in genom ditt internet och din smartphone så att du hela tiden är uppdaterad gällande dina framsteg. Det är enkelt att få en överblick över sina resultat och den hjälper dig att nå dina mål. Det är en av de mest avancerade former av vägledning och det kan spara dig den förmögenhet som personlig träning kan kosta.

När du har installerat allt, väger du dig bara och därefter kan du planlägga din kost och motion. Den är superlätt att använda och Nokia smarta app ger dig en överblick över allt du ska använda.

Håll koll på vikten

När du ska gå ned i vikt är det vissa saker du ska känna till. Det första du ska förhålla dig till är din aktivitetsnivå. Den mäts ofta efter dessa fem faktorer.
  • Låg eller ingen aktivitet
  • Lättare aktivitet (Motion 1-3 dagar i veckan)
  • Medel aktivitet (Motion 3-5 dagar i veckan)
  • Mycket aktiv (Motion med hög puls (6-7 dagar i veckan)
  • Extremt aktiv (Hård motion plus hårt fysiskt arbete (7 dagar i veckan)

När du har koll på detta, har du tagit första steget på vägen. Det du sedan ska ta reda på är hur många kalorier du måste få i dig under en dag. Här ska du använda den ovanstående faktorn och det kommer vara lätt att hitta en kaloriräknare på nätet. Det gör det lätt att hitta ditt dagliga kaloriintag.

Då är det bara att komma igång! Du har nu allt du behöver för att tappa de överflödiga kilona och du kan hela tiden följa din utveckling. Det är relativt enkelt och med hjälp av systemet från Nokia, blir det väldigt överskådligt och enkelt att lyckas.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.