Toni & Guy Jumbo Krøllejern (38 mm)

Toni & Guy Jumbo Locktång (38 mm)

613 kr
Locktången har justerbara temperaturinställningar, så du enkelt kan ställa in den till just ditt hår och önskvärd frisyr.
613 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Stora fina lockar med Toni & Guy Jumbo Locktång

Om du vill ha vackra, bouncy lockar, så har du kommit helt rätt. Då är det nämligen Toni & Guy Jumbo Locktång du ska lägga vantarna på! Den skonsamma locktången gör det lätt för dig att skapa vackra lockar med ett glänsande och elegant utseende.

Keramisk tourmaline-beläggning
Toni & Guy Jumbo Locktång ger dig oanade stylingmöjligheter tack vare den stora 38 mm. cylindern. Locktången är optimal till att skapa naturligt lösa lockar eller vågor i håret.

Locktången har en keramisk turmalin-beläggning, som ser till att skydda ditt hår mot värmen. Samtidigt ger turmalin ett extra skydd åt färgat hår. Dessutom har den justerbara temperaturinställningar, så du enkelt kan ställa in den så den passar just ditt hår och din önskade frisyr.

38 mm. stor cylinder
Toni & Guy Jumbo Locktång är utrustad med automatisk avstängning, så skulle du glömma stänga av din locktång så kommer den stängas av automatiskt efter ett tag. Du kan enkelt lägga ifrån dig locktången under användning, då locktången har ett integrerat ställ som säkerhet mot värmen, som du kan fälla in och ut.

Den funktionella vridbara sladden säkerställer att den aldrig trasslas ihop, så du uppnår en stor rörlighet framför spegeln, när du ska skapa de perfekta lockarna.

Tekniska specifikationer
  • Tourmaline färgskydd
  • Automatisk avstängning
  • 3 meter vridbar sladd
  • Justerbara temperaturinställningar
  • Soft touch-grepp
  • 210°
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter