Toni & Guy Professional Glattejern (25 mm) (made4men)

Toni & Guy Professional Plattång (25 mm)

1 075 kr
Professional Plattång med 25 mm. keramiska plattor som omedelbart blir varma.
1 075 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Toni & Guy professionellt plattång

Vill du ha en blixtsnabb, varierad styling, så är Toni & Guy Professional Plattång ett måste för dig. Med plattången från Toni & Guy Professional behövs bara ett verktyg till att styla och platta ditt hår.

Tourmaline-teknologi
Toni & Guy Professional Plattång är en plattång med 25 mm. keramiska plattor, som designats för att skydda ditt hår under styling. Du får en professionell plattång med digital temperaturinställning upp till 230°, så du enkelt kan styra den med en hand, då knapparna sitter precis vid handen.

Plattång från Toni & Guy har inbyggd tourmaline-teknologi, som skyddar håret och hårfärgen samt efterlämnar det blankt och slätt. Den avancerade fuktighetsteknologin säkerställer ytterligare optimalt skydd av håret, medan du plattar det.

Snabb och professionell styling
Denna plattång har en 3 m. lång sladd, som ger dig stor flexibilitet i förhållande till hur du vill använda plattången. Så du slipper bekymra dig för att sladden inte ska vara lång nog för att nå eluttaget.

Det medföljer en värmebeständig matta och en förvaringsväska, som gör det enkelt för dig att lägga ifrån dig plattången, när du inte använder den, samt lätt att ta med dig. Dessutom stängs plattången av automatiskt när den inte används.

Tekniska specifikationer
  • 25 mm keramiska plattor
  • Digitala värmesteg
  • Automatisk avstängning
  • 3 m. sladd
  • 230 grader
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter