Toni & Guy Twist & Crimp Bølgejern (made4men)

Toni & Guy Twist & Crimp Krustång

921 kr
Med Twist & Crimp väntar oanade möjligheter till att styla ditt hår, prova t.ex. med enskilda slingor, i hela håret eller ge ditt hår mer volym genom att bara använda den vid hårrötterna.
921 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Professionell digital krustång

Drömmer du om en krustång som ger vackert krusigt hår, så är Toni & Guy Twist & Crimp Krustång något för dig. Den professionella tången ger dig både möjlighet att både krusa håret och skapa volym vid hårrötterna, med ett fint resultat och lång hållbarhet.

Varför välja Toni & Guy Twist & Crimp Krustång?
Toni & Guy Twist & Crimp Krustång är framtagen med keramiska plattor, som säkerställer att ditt hår stylas med en jämn värmefördelning, som förhindrar att det uppstår områden med för hög och skadlig värme.

Tack vare de innovativa plattorna samt den värmebeständiga twist-dial glider den lätt från rot till topp på alla hårtyper. Den svala spetsen gör det enkelt för dig att hålla kring krustången under stylingen, så du skyddas väl mot värmen.

Krustången är utrustat med en 3 m. lång sladd som ger dig möjlighet att vara flexibel under tiden du använder redskapet. Krustången har en praktisk låsfunktion, så du kan skydda din omgivning när du inte använder den.

Tekniska specifikationer
  • Uppvärmning 60 sek
  • Låsfunktion
  • 3 m. lång sladd
  • Värmebeständig vridknapp
  • LED-ljus
  • Keramiska plattor
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter