Truefitt & Hill Apsley Bath Soap (200 gr) (made4men)

Truefitt & Hill Apsley Bath Soap (200 g)

229 kr
Tvål till kropp och ansikte, med en god doft av gröna och träiga toppnoter.
229 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Önskar du rengöra din hud och ge den ett uppiggande lyft av energi och förnyat liv, så är Truefitt & Hill Apsley Bath Soap en fullträff för dig. Denna väldoftande tvål, som är triple-milled, efterlämnar din hud mjuk, slät och full av lyster.

Truefitt & Hill Apsley Bath Soap är en triple-milled tvål, som är baserad på vegetabiliska ingredienser av bästa kvalitet. Tvålen har en fuktgivande och vårdande verkan på huden, som efterlämnas mjuk och go.

Doft
Tvålen är en del av Apsley-serien, som uppkallats efter det ikoniska landmärket i London som tidigare bosatts av 1. Duke of Wellington. Doften väcker sinnena med en raffinerad blandning av skogsaktiga noter och lätta citrusnoter.

De gröna och träaktiga toppnoterna kompletteras av grapefrukt och noter av peppar. Doftens hjärta består av cederträ och patchouli, medan doften vilar på en bas av sensuell mysk. Med andra ord, en maskulin och fängslande doft.

Användning
Använd Truefitt & Hill Apsley Bath Soap i duschen på den fuktiga huden. Massera in tvålen i huden genom cirkulära rörelser tills den löddrar och huden känns mjuk samt exfolierad. Skölj därefter av tvålen med varmt vatten.

Innehåll
200 g.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter