Truefitt & Hill Apsley Luxury Shaving Soap Refill For Wooden Bowl (99 g)

Truefitt & Hill Apsley Luxury Shaving Soap Refill For Wooden Bowl (99 g)

207 kr
Smart och praktisk påfyllning till din befintliga fantastiska, luxuösa träskål från Truefitt & Hill. Enklare och billigare kommer du inte få en så lyxig produkt.
Bara 2 i lager
207 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Refill till din rakskål från Truefitt & Hill Apsley

Har du redan en träskål till din raktvål, men tvålen har tagit slut? Nu kan du byta ut din tvål med denna refill, det är smart, lätt och billigt. Dessutom är det en lyxig raktvål, som du kan lägga i skålen.

Byt din raktvål själv
Det smarta är att det är superlätt att byta tvål. Om du vill prova en annan doft, så kan du även göra det. Det är smart! Raktvålen ger dig en säker rakning, och är så len att rakkniven glider lätt genom raktvålen.

Denna raktvål har en lugnande, vårdande och mjukgörande effekt på din hud under en rakning, så du undviker irritation såväl under som efter rakning. Raktvålen doftar gott och har en mild doft av lavendel.

Så använder du Luxury Shaving Soap
Vi rekommenderar att du använder en liten mängd till en början, då produkten är mycket dryg. Så prova dig fram och anpassa mängden efter hur du ska raka dig.

Du försäkrar dig om ett härligt resultat, då din hud kommer att vara len och slät efter en rakning med denna lyxiga refill raktvål.

Innehåll
99 g.
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter