TRX2 – Molecular Food Supplement for Hair 3-Pack

TRX2 – Molecular Food Supplement for Hair (50 g)

959 kr
En spännande ny produkt som innehåller nödvändiga näringsämnen som hjälper till med få ditt hår att växa hälsosamt. Detta är ett kosttillskott.

959 kr

Ordinarie pris 1 050 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Om du finner dig i den tråkiga situationen där du antingen tappar hår eller att det blir tunnare, så borde du överväga att göra någonting åt det. Ju snabbare desto bättre sägs det ju.

TRX2 är ett kosttillskott gjord för att ge din kropp de bästa förutsättningarna att upprätthålla en sund hårväxt. Produkten är utvecklad av ett prisbelönt lag av vetenskapsmän från universitetet vid namn Oxford i England.

Dessa vetenskapsmän gjorde en studie år 2009 gällande håravfall och detta kosttillskott är nu resultatet av studien. Namnet kommer från ett gammalt grekiskt ord för hår, och siffran 2 symboliserar en ny generation av produkten.

Hur lång tid tar det tills jag börjar se resultat?
Det finns rapporter om att förbättringen inom hårväxt syns redan efter 12 veckors användning av TRX2 Molecular Food Supplement for Hair. Det är dock olika från användare till användare och finns därför exempel på att det kan ta upp till 8-12 månader för att vissa ska se resultat.

De flesta användare kan dock förvänta sig att se resultat efter ca. 5 månader.

Biverkningar
Detta är inte någon medicin, utan ett kosttillskott. Det tillförs alltså inte något onaturligt ämne i kroppen. Det finns dock rapporter att vissa kan få lite ont i magen när de använder produkten.

Det är rekommenderat att man förtär kosttillskottet i samband med mat för att undvika magont
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter