Valera Absolut Hårklipper

Valera Absolut Hårtrimmer

1 400 kr
Valera Absolut Hårtrimmer är en professionell trimmer med lätt vikt, som är perfekt till precisionstrimning och skärpa.
Bara 2 i lager
1 400 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Kraftfull hårklippare med lätt vikt

Om du gärna skulle vilja ha en frisyr där linjerna är tydliga eller raka bort hela håret, så är Valera Absolut Hårtrimmer den perfekta trimmern till dig. Den lätta och kompakta trimmern ger dig flera olika sätt för att dela upp hårlinjerna, eller färdigställa frisyren med en spikrak finish.

Valera Absolut är en professionell trimmer, som är perfekt till trimning av hårlinjen, men även till resten av håret. Den lätta trimmern har en fin och enkelt design, och väger endast 135 gram. Detta gör den lättanvänd. Valera Absolut Hårtrimmer kan användas till allt ifrån precision - heltrimning.

Den optimala trimmern
Valera Absolut är utrustad med diamond-ground rakblad från Japan, med en bredd på 39 mm, som lätt kan rengöras och bytas ut. Trimmern är väldigt tystgående och har ett miljövänligt batteri, med en drifttid på 60 min innan den behöver laddas igen.

Valera Absolut Hårtrimmer trimmar håret i en längd från 0,5 till 9 mm, och med den medföljande avståndskammen på 3,6,9 mm är det möjligt att variera längden. Trimmern har en praktisk laddningsstation, som är rätt så enkel och snabbladdad.

Tekniska specifikationer
  • Kraftig motor
  • 30 mm blad
  • diamant-ground rakblad från Japan
  • Klipplängd från 0,5 till 9 mm
  • Quick Change System
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter