Valera DigiCurl 19MM Krøllejern

Valera DigiCurl 19MM Locktång

690 kr
Valera DigiCurl 19MM Locktång ger dig små och naturliga lockar på kort tid.
690 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

19 MM KERAMISK LOCKTÅNG

Om du vill göra små, fina lockar i ditt hår, så är Valera DigiCurl 19MM Locktång det perfekta stylingredskapet för dig. Den skonsamma locktången gör det snabbt och lätt för dig att skapa fina lockar i ditt hår, samtidigt som håret blir glänsande och du får en elegant look.

Valera DigiCurl 19MM är en innovativ locktång, som är optimal till att skapa naturliga och små lockar i håret. Locktången värms snabbt upp, är lätt att använda, och efterlämnar håret naturligt och silkeslent. Denna locktång är optimal till alla hårtyper, tjockt som tunt.

Varför ska jag välja denna?
Valera DigiCurl 19MM Locktång är baserad på en av de senaste teknologierna och med sitt behagliga soft-touch grepp, blir det ännu lättare och trevligare att hålla i locktången. Den keramiska beläggningen ger maximalt skydd av håret och ser till att värmen fördelas korrekt.

Locktången är utrustad med en 19 mm spole, som gör den perfekt till små lockar. Därutöver har den även nanosilver, men vad innebär det? - Nanosilver, antibakteriell beläggning på rullen, betyder att locktången själv tar bort bakterierna, så att du alltid har en bakteriefri locktång.

Tekniska specifikationer
  • Ultrasnabb uppvärmning på 30 sek.
  • Elektronisk temperaturinställning
  • Keramisk beläggning
  • SuperFlex sladd 3 med Rotocord
  • vågformat säkerhets-värmeelement

  • Så bör du använda Valera DigiCurl 19MM
    Använd locktången på torrt eller nästan torrt hår. Om du har blekt eller bräckligt hår, så bör du välja en lägre temperatur. Ta en hårsektion på ca. 2 cm och vira den jämnt kring locktången, mellan klämman och spolen. Rulla lugnt och försiktigt upp locken och låt den sitta en kort tid innan du släpper ut den igen.
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter