Valera Digital Swiss Agility Plattång

Valera Digital Swiss Agility Plattång

1 152 kr
Valera Digital Swiss Agility är till dig som har känsla för design, stil samt god kvalitet. Med denna plattång får du en professionell temperaturreglering mellan 110-230°C, som innebär att man enkelt kan ställa in temperaturen efter just din hårtyp.
Bara 3 i lager
1 152 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Digital professionell plattång

Vill du ha en blixtsnabb och säker styling så är Valera Digital Swiss Agility Plattång en "must have" för dig. Med denna moderna plattång blir det enklare att få ultrarakt hår eller fina lockar som håller i flera dagar. Du får en professionell plattång med digital reglering av temperaturerna så att du enkelt kan styra den med en hand eftersom knapparna sitter precis vid handen.

Jongeneratorn producerar massvis med negativt laddade joner som motverkar de positiva jonerna - men vad innebär det? Positiva joner skapar statisk elektricitet i håret, så de negativa jonerna går in och motverkar dem så du undviker elektriskt hår.

Varför denna plattång?
Valera Digital Swiss Agility är utrustad med ett uppvärmningssystem som ger en ultrasnabb uppvärmning på 20 sek. Plattången har en smart funktion då den har en automatisk omställning av volt 100-240 V, så den anpassar sig till kontakten. En kom-ihåg-funktion kommer ihåg dina inställningar samt att den stängs av om den inte används på 60 minuter.

Snabb och professionell styling
Denna plattång har en 3 meter lång vridbar sladd så du behöver inte bekymra dig över att sladden får knutor eller trasslar till sig medan du plattar håret. Den 3 meter långa sladden har inbyggd 360° Rotocord, så sladden kan vridas om sig själv utan att bli intrasslad.

Det medföljer en isolerad skyddskåpa i silikon som möjliggör en säker och enkel förvaring efter användning.

Tekniska specifikationer
  • Jongenerator – motverkar statisk elektricitet
  • Finkänslig och elektronisk temperaturreglering
  • Sltängs av automatiskt efter 60 min utananvändning
  • SuperFlex-sladd 3 meter med Rotocord
  • Flytande plattor som ger enhetlig kontakt med håret
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter