Valera Excel 2000 Hårtork

Valera Excel 2000 Hårtork

767 kr
Valera Excel 2000 är en superlätt hårtork som gör det enkelt och snabbt för dig att torka håret. Kompakt motor med inbyggt ljudfilter gör den väldigt tystgående.
767 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Den tystgående och effektiva Valera Excel 2000 Hårtorken

Om du är på utkik efter en smart och effektiv hårtork som samtidigt minimerar oljudsbesvären så är Valera Excel 2000 Hårtork ditt uppenbara val! Den är superlämplig att ha med på semestrar eller resor då vikten endast är 360 gram - och det är inte mycket för en hårtork!

Trots den lätta vikten är motorn kraftig, snabb och effektiv och du kan därför torka ditt hår enkelt och bekvämt. Det inbyggda ljudfiltret säkerställer att du bara upplever minimala ljudbesvär när håret ska torkas.

Hårtork en som skyddar ditt hår
Valera Excel 2000 har ett särskilt värmeaggregat som avger en kraftig och enhetlig värme som skyddar håret under torkning eller styling. Jongeneratorn tillför samtidigt vård till ditt hår medan du torkar det - även färgat hår får extra skydd! Den har 6 olika hastighets- och värmeinställningar så att du enkelt kan kontrollera styrkan.

Vill du underhålla din hårtork ytterligare så kan du avlägsna det avtagbara filtret och rengöra motorn från hårrester och damm. På så sätt kan du själv hjälpa till att öka hållbarheten på din hårtork.

Våga styla håret med Valera
Föreställ dig en hårtork sim utöver att torka ditt hår med behaglig varm luft även kan användas till att forma din frisyr. Det är bl.a. vad du kan förvänta dig av Valera Excel 2000! Du kan med fördel använda dess cool shot-funktion som tillför ditt hår extra stadga och därmed förlänger frisyrens hållbarhet.

Tekniska specifikationer
  • Tystgående/li>
  • 2000 Watt
  • Cool-shot funktion
  • Avtagbart metallfilter
  • Jongenerator
  • 6 hastighets- och temperaturinställningar
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter