Valera Kompakt Action 1800 Hårtørrer

Valera Kompakt Action 1800 Hårtork

399 kr
Valera Kompakt Action 1800 Hårtork har en 1800 watts motor som på nolltid torkar ditt hår effektivt och skonsamt. Kompakt och ergonomisk storlek som tar väldigt lite plats.
399 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Den lilla ergonomiska Valera Kompakt Action 1800 Hårtork

Har du behov av en hårtork som inte tar så mycket plats? Det är just det du får i den praktiska Valera Kompakt Action 1800 Hårtork! Trots sin lilla storlek har den en kraftfull 1800 watts motor. Den effektiva motorn torkar skonsamt ditt hår på nästan ingen tid alls.

Denna hårtork ger dig hela tiden en behaglig och enhetlig värme så att håret får en konstant torkning helt från roten till toppen. Detta är tack vare det vågräfflade värmeaggregatet som är speciellt framtaget för att just ge en konstant och skonsam värme till håret.

Den kompakta men smarta hårtorken
Även om Valera Kompakt Action 1800 är en kompakt hårtork så är den samtidigt väldigt smart! Den har en god ergonomisk form som gör att du får ett bra och stabilt grepp om den. Samtidigt tar den inte så stor plats och är därför särskilt lämplig att ta med på resor eller semestrar.

Valera Kompakt Action 1800 Hårtork har 3 olika hastighets- och värmeinställningar som bidrar till enkel kontroll över din hårtorkning. Vill du ha mer stadga och struktur i din frisyr? Då kan du med fördel använda cool shot-funktionen som blåser med kall luft och därmed ger frisyren en bättre stadga.

Den enkla förvaringen
Denna hårtork har en praktisk upphängningskrok som gör det enkelt för dig att förvara den om den inte ska packas ihop och placeras i ett skåp. Dessutom ger den 3 meter långa sladden dig en stor rörlighet så att du slipper stå tätt intill stickkontakten.

Tekniska specifikationer
  • Upphängningskrok
  • 1800 Watt
  • Cool-shot funktion
  • Munstycke
  • Vågräfflat säkerhets-värmeelement
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter