Valera Pro AC Swiss Nano 9000 Hårtørrer

Valera Pro AC Swiss Nano 9000 Hårtork

1 229 kr
Valera Pro AC Swiss Nano 9000 är den professionella och kompakta hårtorken. Kraftfull 2000 Watt AC-motor som ger perfekt luftgenomströmning samtidigt som håret skonas.
Bara 1 i lager
1 229 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Valera Pro AC Swiss Nano 9000 - Professionell och kompakt hårtork

Letar du efter en hårtork som är kompakt och fylld med läckra funktioner? I så fall är Valera Pro AC Swiss Nano 9000 Hårtork det optimala valet för dig! Hårtorken är superkompakt, ytterst kraftfull och fylld med en mängd smarta funktioner.

Du får en hårtork med en 2000 Watt AC-motor som säkerställer en hög och behaglig luftgenomströmning samtidigt som den är skonsam mot ditt hår och din hårbotten. Den vågformade värmesäkra kroppen säkerställer även att du får en jämn ström av värme.

Hårtorkning anpassat till dina behov
Valera Pro AC Swiss Nano 9000 Hårtork gör det superenkelt att själv anpassa värme och styrka med de 6 olika värme- och hastighetsinställningarna. Du har därför alltid kontroll över din hårtorkning och med cool shot-funktionen kan du ge frisyren extra stadga.

Hårtorken med de många möjligheterna
De många funktionerna ger självklart många möjligheter. Den 3 meter långa sladden och den inbyggda 360° rotocord ger en superbra rörlighet och flexibilitet under hårtorkning. Rotocord möjliggör nämligen att du kan vrida din hårtork hela vägen runt utan att den trasslar ihop sig!

Dessutom får du ett standardmunstycke och ett Touch me-munstycke som du kan beröra och vrida som du vill. Det ger en otrolig flexibilitet och gör samtidigt att du kan utforma precis den frisyr du önskar.

Tekniska specifikationer
  • Long-life AC-Motor
  • 2000 Watt
  • Cool-shot funktion
  • Avtagbart metallfilter
  • 3 meter Superflex-sladd
  • Vågformat säkerhets-värmeelement
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter