Valera Pro AC Swiss Nano 9400 Hårtørrer

Valera Pro AC Swiss Nano 9400 Hårtork

1 536 kr
Valera Pro AC Swiss Nano 9400 Hårtork är en kraftfull och effektiv hårtork med många funktioner från populära Valera.
Bara 3 i lager
1 536 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Professionel hårfön med 2400W

Skulle du kunna tänka dig en hårtork som torkar håret 50% snabbare samtidigt som det inte blir elektriskt? Med Valera Pro AC Swiss Nano 9400 Hårtork får du en kraftfull och effektiv hårtork som ger en skonsam och pålitlig torkning av håret.

I denna hårtork finns det en inbyggd AC-motor som är byggd på en teknologi som ser till att hårtorken genererar hög och kraftig luftgenomströmning samtidigt som värmen är skonsam mot ditt hår. Du får ett resultat som ger en frisk och glansfull look.

Varför denna hårtork?
Valera Pro AC Swiss Nano 9400 Hårtork är utrustad med en kraftig motor som ser till att du får en snabb hårtorkning. Hårtorken väger endast 540 gram, har 6 hastigheter, 6 temperaturinställningar samt en cool shot-funktion som ger din frisyr extra stadga när du är klar med att torka håret.

Långtidshållbar hårtork
Hårtorken har en 3 meter lång sladd som är otroligt flexibel. Den 3 meter långa sladden har inbyggt 360° Rotocord, så du kan vrida hårtorken hela vägen runt om sig själv under stylingen utan att din sladd blir sliten eller trasslig.

Du får ett vanligt standardmunstycke som du känner igen från andra hårtorkar, men du får dessutom ett Touch me-munstycke som är värmebeständigt. Du kan därför både beröra och vrida munstycket även när du använder hårtorken.

Tekniska specifikationer
  • Långtidshållbar AC Universal Motor
  • 2400 Watt
  • Cool shot
  • Avtagbart metallfilter
  • SuperFlex-sladd 3 meter med Rotocord
  • Vågformat säkerhets-värmeelement
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter