Valera Pro Swiss Metal-Master Light Hårtørrer

Valera Pro Swiss Metal-Master Light Hårtork

1 536 kr
Valera Pro Swiss Metal-Master Light Hårtork är en professionell hårtork i stål som är klassisk, stilfull och väger lite samt är tillverkad i retrodesign med jongenerator och diffuser.
Bara 2 i lager
1 536 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Klassisk och stilfull hårtork i stål

Vill du ha en hårtork som är lätt att ta med sig? Med denna hårtork från Valera får du en lättviktig, klassisk och stilfull hårtork i stål med retrodesign som både har en smart design samtidigt som den bara väger 360 gram.

Denna hårtork är byggd med en nyutvecklad likströms-DC-motor som ger hårtorken en jämn luftgenomströmning och stabil värme. Trots uppvärmningen förblir metallhöljet svalt så du är väl skyddad mot värmen och bränner dig därför inte på det.

Varför välja denna hårtork?
Valera Pro Swiss Metal-Master Light är en hårtork som ser till att du får en effektiv och säker torkning av håret. Jongeneratorn skickar ut negativt laddade joner i håret när du torkar det, vilket ger skydd och vård av håret, även om ditt hår är färgat. Jonerna förhindrar även statisk elektricitet samtidigt som håret blir lättare att reda ut efter avslutad torkning.

Resvänlig
Hårtorken väger ynka 360 gram och är därför väldigt flexibel att ha med i resväskan. Den 3 meter långa sladden har inbyggd 360° Rotocord, vilket gör den flexibel medan du torkar håret, samtidigt som du skyddar sladden mot slitage och trassel.

Det medföljer ett tunt munstycke samt en volymdiffuser. Utöver det får du även en förvaringsväska så att du kan ta med dig hårtorken överallt. Den inbyggda upphängningskroken ger dig möjlighet att hänga upp hårtorken när du inte använder den.

Tekniska specifikationer
  • Långtdshållbar DC motor
  • Minst 1200 timmars livslängd
  • Avtagbart metallfilterr
  • SuperFlex-sladd 3 meter med Rotocord
  • Väger bara 360 gram
  • Tystgående
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter