Valera Pro Swiss Power4ever Hårfön

Valera Pro Swiss Power4ever Hårfön

2 921 kr
Superkompakt och särskilt kraftfull hårfön med 360° rotocord och minst 10.000 timmars levnadstid.
Bara 1 i lager
2 921 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Kvalitetshårfön från Valera

Vill du lägga mindre tid på att torka håret? Då bör du kolla in denna Valera Pro Swiss Power4ever Hårfön. Det är en superkompakt och särskilt kraftfull hårfön med en levnadstid som inte finns på andra ställen.

Denna hårfön är utrustad med den senaste motorn, vilket innebär att du får en hårfön som torkar tjockt och tunt hår 50% snabbare än de traditionella motorerna. Den har integrerad elektronisk kontroll, som ser till att motorn hela tiden förhindrar att den överhettas, vilket medför en lång levnadstid.

Senaste teknologi
Valera Pro Swiss Power4ever har den senaste motorn, vilket innebär att den har en levnadstid på minst 10.000 timmar. Hårfönen väger endast 495 gram, har 6 hastigheter, 6 temperaturinställningar samt cool-shot funktion, som ger dig möjligheten att styla din frisyr som du önskar. Motorn är tystgående och förorenar mycket mindre, om du jämför med en vanlig DC-motor.

Långtidshållbar hårfön
Valera Pro Swiss Power4ever Hårfön har den senaste motorn, vilket gör den mer exklusiv hos professionella. Den inbyggda BLDC-motorn är borstlös och har istället fyra extremt kraftiga, neodynamiska järn- och bormagneter. Därför kan du även förvänta dig att tiden du lägger på torka håret kommer att minska med ungefär 50% i jämförelse med en traditionell hårfön.

Du får möjligheten att styla frisyren på flera olika sätt då du både får en diffuser som ger möjlighet för stor volym och 2 munstycken som gör det möjligt att få en bra styling, allt från kort till långt hår. Vidare får du även ett Touch Me munstycke, som är värmebeständigt. Du kan därför röra vid hårfönen samtidigt som att du stylar håret, så att du är säker på att du inte bränner dig.

Tekniska specifikationer
  • BLDC Borstlös, 10.000 timmars användning
  • 2400 Watt
  • Longgenerator
  • Smart luftgenomströmnings-system
  • Väldigt tystlåten
  • Ribble Wire säkerhetsvärmeelement
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter