Vittorio Toilettaske Sort Læder

Vittorio Necessär Svart Läder

921 kr
Vittorio Necessär Svart Läder är en necessär i svart läder. Designen är enkel och stilfull, där kvaliteten är i topp. Perfekt till män som önskar en stilig necessär på resan.
921 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Stilfull Vittorio Necessär Svart Läder

Behöver du en ny necessär? Och får den gärna vara lite stilfullare än traditionella necessärer? Då är Vittorio Necessär Svart Läder just vad du behöver!

Vittorio Necessär Svart Läder är framtagen i äkta svart läder. Lädret har ytbehandlats så det kan stå sig genom slitage och prövningar på dina resor. Det ger samtidigt necessärens utseende en stilfull och smooth finish.

Smart och funktionell
Det är inte bara designen på necessären från Vittori, som ligger rätt. Utsidan av necessären har en mindre blixtlåsficka där det finns plats för alla dina småsaker. Då har du alltid snabb tillgång till dina viktigaste nödvändigheter.

Necessären får plats med allt
I Vittorio Necessär Svart Läder finns det plats till allt från tandborstar, hårvax, ansiktskräm, nagelsax eller vad du annars skulle behöva. Den smarta blixtlåsöppningen ser till att du lätt kan packa och få plats med dina produkter.

Dimensioner
25,5 x 15 x 12 cm

Vikt
250 gram
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter