Vittorio toilettaske
613 kr
Necessär från Vittorio i läcker och funktionell design. Necessären rymmer alla dina toalettartiklar och dina småsaker kan vara i den yttre fickan med blixtlås.
613 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Den superfunktionella Necessären från Vittorio

Har du behov av en funktionell necessär med en enkel design? I så fall är denna necessär från Vittorio den rätta för dig. Den är framtagen i ett kraftigt material så den håller under alla dina resor - stora som små.

Necessären från Vittorio har ett stort invändigt utrymme där du får plats med alla de saker du behöver på resan - allt från ansikts- och hårprodukter till din tandborste och parfymer.

Smart och funktionell design
TNecessären har ett mindre utrymme med blixtlåsöppning på utsidan. Här är det upplagt för att packa de små sakerna, såsom nagelklippare, bomullspinnar, pincett eller annat som kan tänkas passa där. På så sätt slipper du att leta efter sådana saker i botten på det stora utrymmet.

Den har kraftiga blixtlås med signaturhängen och ett bärhandtag i den ena sidan så att den är enkel att hålla i handen.

Necessären som rengörs enkelt
Necessären är tillverkad i ett material som är enkelt att rengöra. Det innebär att om du t.ex. spiller tandkräm eller hårvax i den så kan du enkelt torka necessären med en våt trasa.

Dimensioner
25,5 x 13 x 15,5 cm

Vikt
250 gram
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter