Wahl Aqua Groom Lithium Ion Hårtrimmer (made4men)

Wahl Aqua Groom Lithium Ion Hårtrimmer

1 460 kr
Aqua Groom hårtrimmern är den första hårtrimmern från WAHL, som är helt vattentät.
1 460 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Vattentät hårtrimmer

Om du vill ha en vattentät och kraftfull hårtrimmer, är Wahl Aqua Groom Lithium Ion Hårtrimmer ett måste för dig. Med den slitstarka och kraftiga trimmern får du en fin, skarp look för alla hårtyper och längder.

Wahl Aqua Groom Lithium Ion Hårtrimmer är en vattentät hårtrimmer som lämpar sig för kraftig och precis hårtrimning från topp till tå, även när du står i duschen. Hårtrimmern har 30 mm. brett skärhuvud samt den kortaste klipplängden på 0,7 mm. Trimmern är utrustad med precisionsskär i kolstål, som ger dig stora möjligheter att skapa en detaljerad och varierad look.

11 avståndskammar
Trimmern är utrustad med en rotationsmotor som ger ett snabbt och särskilt jämnt resultat. De medföljande avståndskammarna ger dig möjlighet att trimma i längderna: 1.5, 3, 4.5, 6, 10, 13, 16, 19, 22 & 25 mm. 6 av avståndskammarna är justerbara, vilket ger möjlighet till: 2 , 4, 6, 8, 10 & 12 mm.

Aqua Groom hårtrimmer har en avancerad teknologi med litiumjon, som ger dig 180 minuters trimning, efter bara 60 minuters laddning. Quick Charge-funktionen kan vara användbar när du har bråttom. Med den får du 3 minuters användning efter bara 1 minuts laddning.

Tekniska Specifikationer
  • Drifttid på full laddning 180 minuter
  • Precisionsskär i kolstål
  • 18 klipplängder
  • Quick Charge
  • Laddningstid 1 timme
  • Blad till trimning av hela kroppen och en komfortabel rakning.

Underhåll
För att förlänga trimmerns levnadstid, så bör du borsta av hårstråna från apparaten och trimmerhuvudet med den medföljande rengöringsborsten efter rakning. Applicera avslutningsvis passande mängd av den medföljande smörjande oljan på skären för optimalt underhåll.
Klipp:
1.5mm2mm3mm4mm4.5mm6mm8mm10mm12mm13mm16mm19mm22.5mm25mm
Expertens paket:
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter