Wahl Baldfader Hårtrimmer (made4men)

Wahl Baldfader Hårtrimmer

638,40 kr
Sladdbaserad hårtrimmer från WAHL med kraftig non-stop vibrationsmotor, vilket är din garanti för en kraftfull och hållbar motor så din trimmer kan skapa professionella resultat även i kraftigare hår.

638,40 kr

Ordinarie pris 798 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Kraftig hårtrimmer

Är du på utkik efter en kraftfull trimmer som är perfekt till korta frisyrer samt till att klippa fade, så är Baldfader Hårtrimmer från Wahl Professional det optimala valet för dig. Den multifunktionella trimmern gör det möjligt för dig att uppnå en precis trimning med ett professionellt resultat.

Sladdbaserad hårtrimmer som ger en professionell klippning med enhetligt resultat, tack vare självslipande precisionsskär av hållbart specialstål. Hårtrimmern är både stark och robust, och den kraftiga vibrationsmotorn ger dig non stop-användning.

Baldfader Hårtrimmer är utrustad med ett 45 mm. brett stålskär, som ger en jämn trimning. Trimmern har ett justerbart skär, som gör det möjligt att klippa håret i olika längder.

7 avståndskammar
Du kan enkelt ställa in klipplängden med klicksystemet med endast en hand, och samtidigt får du hela 7 avståndskammar med klipplängder från 1,5 till 13 mm. Det medföljer avståndskammar som specifikt passar till vänster och höger öra, så du enkelt kan klippa håret med precision kring öronen.

Tekniska Specifikationer
    Integrerade avståndslängder 1-3 mm
  • Självslipande precisionsskär
  • Förvaringsväska
  • Precisionsskär i kol
  • Sladdbaserad

Underhåll
För att förlänga trimmerns levnadstid, så bör du efter avslutad rakning borsta av hårstråna av maskinen och trimmerhuvudet med den medföljande rengöringsborsten. Applicera avslutningsvis passande mängd av den medföljande smörjande oljan på skären för optimalt underhåll.
Klipp:
0.8mm1.5mm3mm6mm10mm13mm
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter