Watermans Grow More Elixir (100 ml) (made4men)

Watermans Grow More Elixir (100 ml)

375 kr
Detta hårväxt-serum är perfekt för dem som bara tvättar håret en gång i veckan, men önskar resultatet av tvättat hår med Watermans hårväxtprodukter dagligen.
375 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Hårväxt-serum

Önskar du ett sundare och fylligare hår, så är Grow More Elixir från Watermans det perfekta valet för dig. Detta hårväxt-serum är perfekt för dig som bara tvättar håret några få gånger i veckan, men vill ha resultatet av nytvättat hår med Watermans hårväxt-produkter dagligen.

Watermans Grow More Elixir är ett fuktgivande hårelexir, som effektivt motverkar för tidigt håravfall och svag hårväxt hos såväl män som kvinnor. Watermans hårserum stöttar hårväxten, så du får fylligare och längre hår.

Detta serum ger optimal vård till dina hårsäckar och hjälper till med hårväxtbehandling, som även är gynnsam för dem som har torra och skadade hårsäckar. Elixiren är en efterbehandling som ska appliceras direkt på hårbotten för att uppnå optimalt växtresultat.

Vårdande ingredienser
  • Peptider, spårämnen och vitaminer, som har förmågan att återuppliva hårväxten
  • Lupinprotein, som är en kliniskt bevisad hårväxtstimulerande ingrediens
  • Sulfat- & Parabenfri samt pH-neutral

Användning
När du tvättat håret ska du spraya serumet på hårbotten. Massera därefter in i hårbotten i 2-3 minuter för att arbeta in produkten och låt sitta.

För att uppnå bästa resultat rekommenderar vi att man använder sig av Waterman's shampoo och balsam minst 3-4 gånger i veckan. Grow More Elixir® är en efterbehandling, som kan användas varje dag och mellan tvättar för att stärka och öka växtresultaten.

Innehåll
100 ml
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter