Wilkinson Xtreme3 Blad (4 st)

Wilkinson Xtreme3 Blad (4 st)

94 kr
Billiga rakblad till Wilkinson Xtreme3 - på samma höga nivå som andra kända märken, som t.ex. Gillette. Tre flexibla blad ser till att ge en behaglig rakning varje gång!
94 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Wilkinson sätter stopp för dyra rakblad!
Se priset!

Äntligen en kvalitetsprodukt inom rakning, som inte kostar en förmögenhet!

Rakbladen til Wilkinson Sword Xtreme3 har tre flexibla blad, som anpassar sig efter ansiktsformen, så att du undviker skärsår, irritation eller i värsta fall – en dålig rakning

Xtreme 3 blad anpassar sig efter varje unik ansiktsform för en mer hudnära rakning. I kraft av rakbladstekniken kan all skäggstubb lyftas upp och rakas av vid roten. Det innebär att det är mycket lättare att komma åt svåra områden. För att undvika onödig irritation är rakhyveln utrustad med en fuktgivande glidremsa som är fylld av Aloe Vera och E-vitamin, som snabbt återfuktar huden, vilket är viktigt i det hårda nordiska klimatet.

 • Trippelbladsystem
  För extra tät och behaglig rakning
 • Flexibla rakblad
  Maximal komfort med blad, som följer ansiktets konturer
 • Rörligt huvud
  Håller bladet i rätt vinkel mot huden
 • Smörjande remsa
  Med Aloe Vera för en extremt mild, varsam och skonsam rakning

Huvudregeln som många män glömmer, är att ingen rakhyvel är en evighetsprodukt. Det viktigaste för en bra rakning är alltid att använda ett vasst rakblad. När skäggstubben börjar göra motstånd, är det dags att byta blad.

Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter