Nokia Activité Steel HR Hvid (36 mm)

Withings Activité Steel HR Vit (36 mm)

2 152 kr
Pulsmätare, aktivitetstracker och mycket mera finns samlat i denna Smart Watch från Withings.
Bara 3 i lager
2 152 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Smartwatch fra Withings

Nu finns den mest moderna Smart Watch på marknaden med inbyggd pulsmätare, aktivitetstracker och många andra funktioner.

Withings Activité Steel HR är en av de smartaste redskap för att följa sin personliga utveckling. Allt detta har samlats i ett fint och enkelt ur, som kan användas under träning, på arbete eller under en kväll på stan.

Det är den första av sitt slag inom Smart Watches, som har både pulsmätare, aktivitetstracker, mätare av sömnrytmen och mycket mer i ett och samma ur. Utöver det har den också en väldigt lång batterilevnadstid på upp till hela 25 dagars användningstid mellan varje uppladdning.

Urtavlan har en diameter på 36 mm

- Personlig assistent
- Sömnmätare
- Aktivitetstracker
- Pulsmätare

Personlig assistent
Withings Acitivité Steel HR är utrustad med en skärmdisplay som ger dig information om inkommande samtal, meddelanden och alarm, så det känns precis som att ha sin egna assistent på handen, som hela tiden påminner en om dessa saker.

Sömnmätare
Uret mäter också din dagliga sömnrytm och delar upp den i två stadier, lätt och djup sömn. Du kan även använda uret som väckarklocka, du behöver bara ställa in en intervall för ditt alarm genom appen så väcker klockan dig när du är i det lättaste sömnstadiet. På det sättet blir det lättare att komma upp på morgonen och man känner sig inte lika trött som man gör då man väcks upp ur djupsömn.

Aktivitetstracker
Withings Activité Steel HR kan även mäta din dagsaktivitet, och genom att använda deras app Health Mate, lär sig uret själv att känna igen vilken aktivitet du utövar. Då slipper du helt att rätta till vilken typ av aktivitet du utövar då den själv känner igen det automatiskt.

Pulsmätare
Uret är även utrustat med en pulsmätare och man vet att pulsen är en bra indikator för ens sundhet. Desto lägre vilopuls man har, desto bättre form är man säkerligen i. Det motsatta gäller maxpulsen, då det gäller att komma upp så högt som möjligt. Allt detta mäts genom uret och efter din träning kan du gå in och se hur din puls rört sig.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter