Nokia Activité Steel HR Sort (40 mm)

Withings Activité Steel HR Svart (40 mm)

2 306 kr
Smart watch med pulsmätare och aktivitetsmätare.
Bara 1 i lager
2 306 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Den första smart watch med både pulsmätare och aktivitetstracker i ett och samma ur. Samtidigt har det en otroligt lång batterilevnadstid med upp till hela 25 dagars användningstid mellan var uppladdning. Allt detta finns samlat i ett stilrent ur, som kan användas under träning, på arbetet eller en kväll på stan.

Den är hela tiden sammankopplad till din smartphone och håller dig uppdaterad gällande inkommande samtal, meddelanden, din aktivitet och mycket mer. Uret är även utrustat med automatisk aktivitetstracking, vilket innebär att den lär sig att känna igen vilka aktiviteter du utför och därefter mäter dem helt automatiskt.

- Pulsmätare
- Aktivitetsmätare
- Följer din sömnrytm
- Din helt egna personliga assistent

Health Mate
När du är användare av Withings Activité Steel HR smartwatch är det ett "must" att känna till deras app Health Mate, som samarbetar med uret och ger dig tillgång till alla funktioner. Det är en gratis app som du får tillgång till vid köp av en av Withings produkter.

Appen har otroligt många funktioner och ger dig adekvata rapporter över din aktivitet, träning, puls, sömnrytm och mycket mer. Så du själv kan gå in och följa din utveckling och motiveras till att nå nya mål.

I urets namn ingår 40 mm vilket är i förhållande till storleken på uret. Det betyder grundläggande att urtavlan har en diameter på 40 mm, så det är lite lättare att få en överblick över hur uret kommer se ut på ens handled.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter