Af • 4 juni, 2019

Hår på kroppen – är det verkligen inne? Eller är det ute? Det är svårt att hänga med – och det  är en ”trend”, som ändras hela tiden. Ena stunden är kvinnorna galna i hår, och sen är de inte så förtjusta i det. Det viktigaste du kan göra är att göra det som just DU har lust till.

Hår är inte bara hår – det kan faktiskt pynta din kropp. Det kan få dig att se äldre ut, och det kan få dig att se mycket mer maskulin ut. Om du vill ha hår på kroppen, som är trimmat och hålls på plats, så bör du givetvis investera i en kroppstrimmer för män.

Varför välja en kroppstrimmer?

Är du trött på kroppsbehåring? Då bör du välja en kroppstrimmer för att bekämpa hårväxten. Det finns så många möjligheter med en kroppstrimmer. Antingen kan du ta bort hårstråna ända ner till roten, eller trimma ner det till en viss längd, om du vill ha kvar lite hår på kroppen.

En kroppstrimmer har otroligt många fördelar. Det är en produkt som alltid kan användas, och som därutöver är en investering, som gör det lättare för dig som man att hantera kroppshåret. Fördelarna är bland annat att den är:

  • Lätt att använda
  • Behaglig
  • Snabbanvänd
  • Ger kontroll över längden

Det är viktigt att du tänker på att dina hårstrån växer i olika faser, därför är vissa hårstrån längre än andra. Det innebär även att du snabbare kommer uppleva hur en del hårstrån växer ut snabbare än andra.

Du kan använda en kroppstrimmer precis så ofta du vill. Det är dock viktigt att du kommer ihåg att använda produkter efteråt, så din hud inte blir irriterad efter en trimning eller rakning. Det finns otaliga produkter för behandling efter rakning. Nedan kan du se våra mest populära aftershave-produkter efter rakning:

Kroppsgroomer – bäst i test

Det finns en uppsjö kroppstrimmers till män. Den stora debatten om män ska ha hår eller inte, gör kroppsgroomers till ett hett ämne. Du har säkert också diskuterat kroppsgrooming med dina vänner?

Vi har testat flera kroppstrimrar, så vi kan rekommendera dig de bästa kroppstrimrarna för män. Marknaden är ju stor – så vilken ska du välja? Det hjälper vi dig med.

Remington BHT2000 Bodytrimmer

Här har du rätt trimmer om du vill att det ska gå fort! Denna trimmer är nämligen vattentät, och kan därför användas i duschen. Därutöver får du en rakning, trimning eller klippning som uppfyller just precis dina behov. Det är därför en allt-i-en trimmer, då den helt enkelt kan avlägsna allt vad hår heter – oavsett var på kroppen.

Du får en billig kroppstrimmer, men du ska inte tvivla på kvaliteten. Du får en otroligt skarp trimmer, som har ett skär av titan, och därmed ger den skarpaste rakningen, trimningen eller klippningen. Du får därför ett otroligt tätt och skarpt resultat.

Alt i én trimmeren

Remington BHT6255 WetTech Bodytrimmer

Ännu en trimmer av den smidiga typen. Trimmern är vattentät, och det spelar ingen roll om du använder den före eller efter duschen. Det beror på vad som faller dig i smak. Du kommer uppnå ett lika bra resultat, och kan därför göra det som fungerar bäst för dig.

Med denna trimmer har du möjlighet att avlägsna alla typer av hår, och överallt på kroppen. Det här är en kroppsgroomer till män som vill göra det enkelt och som helst vill använda samma trimmer på hela kroppen.

Bodygroomer

Moser Multi-Purpose Grooming Kit

Om du är mer för en professionell trimmer, och inte vill sakna något i din trimmer, så ska du välja denna trimmer från Moser. Du får en läckert luxuös design, och samtidigt en exceptionellt bra trimmer.

Trimmern ska inte användas i duschen, då den inte är vattentät. Den ger en effektiv trimning, och du får dessutom ett riktigt bra resultat med denna professionella trimmer. Trimmern kan användas på hela kroppen – så oavsett vilket hår du vill ta bort, så kan du avlägsna det på ett professionellt sätt.

Professional trimmer

Andis FastTrim™ 2 Personal Beauty Trimmer

Denna trimmer ger dig möjlighet att trimma överallt, till och med i ansiktet. Du kan bli en helt ny människa med alla fördelar som trimmern från Andis medför.

Trimmern är superlätt att arbeta med, den är dock inte vattentät och ska användas utan vatten. Dock kan du trimma hela kroppen med samma trimmer, lättare än så blir det knappast. Du kan bli hårfri på hela kroppen på nolltid.

4-i-1 trimmer

Alternativ kroppsgroom

Vi känner alla igen det, du står helt ensam och det är långt att nå bak till ryggen. Det känner du väl igen? Det är superfrustrerande att inte kunna nå hela vägen runt, men det finns som tur är hjälp att få.

Du behöver inte längre få hjälp, och behöver inte längre tycka att det är totalt omöjligt att få bort hårstråna på ryggen. Alla ovanstående kroppstrimmers är självklart användbara på ryggen. Meeeen, vi har en mirakelprodukt som är ovärderlig, oavsett om du har någon som hjälper dig eller ej då du nu kan klara av det helt själv.

Vem vill inte kunna raka sin rygg utan att behöva hjälp, samtidigt som man får ett optimalt resultat?

BaKblade – Ta bort håret på baksidan

BaKblade – Ta bort håret på baksidan
NU är det slut på att behöva be om hjälp med borttagning av håret på ryggen. Med BaKblade kan du nämligen ta saken i egna händer.

Du kan få en mycket fin, tät och slätrakad rygg, och det tar absolut ingen tid att använda en av dessa rygghyvlar. Du kan nå runt hela ryggen med en BaKblade-rakhyvel, då den har ett långt skaft, samtidigt som du får en väldigt säker rakning av ryggen.

Med BaKblade kan du få den absolut bästa och mest säkra rakningen, därutöver ger den dig även långt fler möjligheter.