Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Några av våra anställda

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

Mikkel Frtisen

Expert inom hårvårdsprodukter

Kathrine Lund

Expert inom hudvård

Jakob Thomsen

Expert inom parfym

Maria Vesta

Inköpsansvarig

Camilla Sørensen

Administrativ koordinator

Kontakta oss

Made4men ApS

Møgelhøj 8, 8520, Lystrup

CVR: 30238761

E-mail: Kundeservice@made4men.se

Tanken bakom Made4men

Idén att etablera Made4men startade sommaren 2006, då grundaren, Jesper Hvejsel, behövde några produkter för användning mot irriterad hud efter rakning.

Jesper Hvejsel bad den lokala återförsäljaren om en lösning, där han fick tag på en anställd som hittade två produkter åt honom. Expediten var en bra säljare och berättade direkt hur de två produkter hon hittat skulle användas.

Han köpte produkterna och kom hem nöjd med dem i väskan. När han nästa morgon skulle använda de två fantastiska produkterna hade han naturligtvis helt glömt bort vad den trevliga expediten hade sagt till honom och såg ut som ett stort frågetecken.

Det fick honom snabbt att undra varför han inte hade skrivit ner det eller fått en broschyr. Därefter gick han online för att se om det fanns någon hjälp att få här, och fick väldigt snabbt reda på att det fanns väldigt lite hjälp tillgängligt på internet – åtminstone för män.

Det var så idén kom till Made4men, och utifrån dessa tankar utvecklades den vidare på en affärsplan. Made4men.se ska vara ett företag med tonvikt på god kundservice, men i lika stor utsträckning vara det erbjudande danska män saknar i förhållande till personlig omvårdnad. Made4men ska alltid ha det största och bredaste utbudet, och ge män den hjälp och vägledning de kan behöva.

Baserat på denna affärsplan är vi stolta över att kunna säga att vi idag på Made4men har Danmarks största och bredaste utbud av personlig vård för män. Dessutom jobbar vi ständigt hårt med att utöka sortimentet och erbjuda produkter som hjälper män i vardagen.

Made4men samarbetar med GeniAds kring annonsering för att säkerställa en hög kvalitet på resultaten för kunderna.

Vi hoppas verkligen att du gillar Made4men.se lika mycket som vi tycker om att arbeta med det varje dag.

Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-post customerservice@firtal.com.