Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Anthony Logistics

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

För mer än tio år, Anthony Logistics for Män utvecklat produkter som är särskilt inriktade för att möta de särskilda behoven hos män hud. Anthony linje innehåller naturliga baserade produkter för hudvård, bad och hela kroppen - och de ingredienser som används är speciellt anpassad för män hud och allergitestat. Snabb och enkel att använda är lösenordet för Anthony "hygienprodukter. En procentandel av Anthony omsättning doneras för att öka medvetenheten och den slutliga utrotningen av prostatacancer.

Bästsäljare

-20%

Varan finns inte i lager

Anthony Logistics

Söker du luxuösa hudvårdsprodukter så har du kommit helt rätt. Anthony Logistics producerar nämligen några av de bästa produkterna för mäns utseende och de kan hjälpa dig genom många av vardagsproblemen.

Du får en lång rad olika produkter till omvårdnad av kropp och ansikte, som kan användas till allt från produkter för en vårdande rakning eller för att rengöra huden. Du kan nästan få allt som behövs för att täcka din personliga omvårdnad.

Bestsellers

Anthony Alcohol Free Deodorant Stick
Den perfekta deodoranten för dig som har väldigt känslig hud. Den skyddar dig mot svettlukt utan att var skadlig för huden, samtidigt hjälper den med att upprätthålla ett naturligt pH-värde.

Anthony Ingrown Hair Solution
Har du problem med prickar efter rakning eller inåtväxande hår, så kan denna produkt hjälpa dig ur i princip de allra värsta problemen. Den hjälper genom att desinfektera de områden som drabbats av inåtväxande hår och hjälper därmed att bekämpa infektioner.

Naturlighet


En av de viktigaste faktorerna att nämna gällande Anthonys produkter är att de är producerade på ett sätt som ger dig möjligheten att få en vårdande produkt som är framtagen på naturliga ingredienser, som är bra för dig och din hud.

Det kan mycket väl hända att produkterna är lite dyrare än en discount-kräm, men enligt vår åsikt är produkterna värda det. Det är även därför vi har ett så stort utbud av luxuösa hudkrämer. Då vi menar att alla män har rätt till de bästa produkterna för dem.