Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Accessoarer

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

Accessoarer är en viktig del av en mans stil och uttryck. Det är därför otroligt viktigt att man som man är uppdaterad på de senaste trenderna och tendenserna. Hos Made4men är vi alltid uppdaterade inom de senaste smycken till män och självklart även de andra accessoarerna.

I vårt sortiment hittar du allt från armband och halsband till manschettknappar och bröstnäsdukar. Du kan därmed alltid känna att du har allt täckt och tillgängligt då du handlar i Made4mens accessoarshop för män.

Mer om accessoarer till män

Bästsäljare

Trendiga accessoarer till män

Armband till män


Vi har en lång rad olika armband till män, som alla lever upp till de många förväntningar vi män har inom området. Det får gärna vara en rå och maskulin look, men ändå ha eleganta detaljer och finesser. Det får man verkligen säga att våra armband lever upp till! Vi väljer alltid sortimentet utifrån vad tendenserna pekar mot samt vilken typ av smycken som män generellt uppskattar mest.

Halsband till män


Halsband... ett av de mest omtalade accessoarerna för män! Är det häftigt eller inte häftigt? Vi tycker att det är megahäftigt! Det kräver sin man att gå runt med ett halsband men om man kan "pull it off" så är det något av det mest stilfulla man kan göra som män. Då halsband generellt är lite längre, ger de en väldigt stilig look som kan passa till i stort sett alla stiltyper. Allt beror på hur man sammansätter det.

Keyhangers till män


Keyhangers är faktiskt lite av en mansgrej. Vi har en tendens att ha många nycklar och då samlar vi dem gärna i en bunt. Därför är det allt lite extra häftigt och läckert om du kryddar till nycklarna lite med en keyhanger för män, exempelvis från Norly eller Lucleon. Det ger en extra tyngd åt nycklarna + att det är superpraktiskt. Du kan få en keyhanger i många olika material men de helt klar mest populära är enkla läder-keyhangers, som är lite mer neutrala men samtidigt megastilfulla.

Ur för män


Män måste helt enkelt bara ha ett ur eller två i garderoben – det är bara ett måste! Hos Made4men hittar du inte dyra Rolexur eller Omega Premium. I gengäld finner du garanterat bra kvalitet till ett riktigt bra pris! Vi gör allt vi kan för att ha flera superhäftiga ur som vi själva gärna skulle gått omkring med. Du hittar ett brett utbud av olika produkter, med olika remmar och material, som kan användas till i princip alla sammanhang.

Plånböcker och korthållare till män


Oavsett om du föredrar att ha kontanter eller kort på dig så behöver du ha något att förvara dina kontanter eller kort i – eller hur? Därför har vi hos Made4men samlat en massa olika plånböcker och korthållare till män, dessa är av olika material osv. så att det ska finnas något i allas smak!

Solglasögon till män


Solglasögon kan ibland bli lite för vilt och utsvävat. Därför försöker vi på Made4men hitta solglasögon till män, som är stilrena utan för stora utsvävningar. Du får alltid solglasögon till ett kanonpris hos oss så du är redo för sommaren, resan eller vad som nu kan vara aktuellt för dig. Solen tittar ju inte fram så mycket hos oss här hemma ;-)

Ärmhållare till män


Ärmhållare till män är en trend som blev jättestor kring 2012. En trend som också kvarstod och som vi har ännu idag. Ärmhållare är en otroligt stilfull del av eventuellt ett par hängslen och exempelvis ärmhållare. Det utstrålar alltid självtillit och en bra stil. Så om du har bra stil och självtillit kan ärmhållarna mycket väl vara ett riktigt bra alternativ för dig.

Bröstnäsduk till män


Bröstnäsduk är något av det bästa inom kostymtillbehör. Det är svårt att få till något mer elegant och stiligt än det. Det är nästan komiskt att en sådan liten duk i fickan kan göra så stor skillnad – men det kan det helt enkelt!

Fluga till män


Flugan är slipsens roliga kusin som vinner äkta manshjärtan. Många män är inte så förtjusta i slipsen eftersom den sitter så tätt kring halsen osv. så de föredrar en fluga, som är lite mindre formell och även lite roligare. Dock kan – om den bärs korrekt – en fluga gå om slipsen med flera kilometer. Hur använder du din fluga?

Slips till män


Den gamla goda vännen för de flesta! Slipsen... Slipsen har existerat i så många år att det inte går att räkna på vårt kontors alla fingrar. Därför bär en slips också på många traditioner och underliggande associationer. En slips är oerhört stilig. Punkt!

Hängslen till män


Hängslen till män är en annan lite ”rolig kusin” till slipsen. Egentligen är de framtagna för att hålla byxorna uppe men idag används de i större grad som en accessoar för män. De har mycket att ge, vilket vi hos Made4men gillar!

Manschettknappar till män


Manschettknappar är kanske lite gammaldags men det funkar verkligen fortfarande! Manschettknappar kan piffa upp samtliga skjortor och kostymer oerhört mycket. Så om du inte har manschettknappar idag, är det absolut på tiden att du kommer igång och blir en riktig man!