Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Strumpor

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

Det är konstigt hur du efter varje tvätt blir av med strumpor... Lös problemet genom att köpa fler! Vi på Made4men har ett kanonerbjudande, då du kan köpa 10 strumpor för endast 249 kr.

Strumpor till män

Här hos Made4men hittar du helt vanliga herrstrumpor utan för mycket färger. Vi går som alltid in för att leverera kvalitetsprodukter och därför kan vi inte helt gå på kompromiss med priset.

Vi garanterar dig ett par superläckra strumpor i en riktigt bra kvalitet i förhållande till priset. Det är ingen som vill lägga en förmögenhet på strumpor och vi har därför rimliga priser.

Billiga Strumpor

Vi har flera olika sorters strumpor oavsett vad du söker. Om du helst vill ha ankelstrumpor kan vi rekommendera dem frånJBS, och de finns både i Svart och Vit

Du kan också få strumpor som hjälper med att stötta upp omkring dina vadmuskler och anklar. Vår version av den kända kompressionsstrumpan heter Equmen Precision Strumpa. Den är otroligt effektiv och hjälper med att förse mer energi till benen genom att öka blodcirkulationen.

Storleken

Alla våra strumpor är one size. Det vill säga att de i princip kan användas till alla storlekar, vi rekommenderar dock att man använder mellanstorleken 40-47, då det är dessa storlekar som strumporna är designade för att passa.

Priser

Som du kan se ovan så har vi mycket olika priser på våra svarta basstrumpor. Här kommer du kunna se en sammanställning av stumporna vi erbjuder samt hur fördelaktigt det är att köpa 10 par samtidigt.

  • Antal:
  • Samlat pris:
  • Pris per. st.:
  • Besparing:
  • Länkar till märket: