Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Eau De Cologne

Jakob - ekspert på parfumer

Jakob Thomsen

Expert på parfymer

Eau De Cologne er til manden, der ikke er vild med meget duft, men ønsker en ekstrem mild parfume, der blot giver en blid duft - og som ret hurtig forsvinder i løbet af dagen.

Med en Eau De Cologne dufter du super blidt i starter i dagen, hvorefter parfumen forsvinder gradvist - den er derfor ikke for meget. Duftnoterne er blide og milde, og du bør vælge din Eau De Cologne ud fra bundnoterne, da disse repræsenterer duften i parfumen.

Du kan i vores brede sortiment finde din blide og milde Eau De Cologne lige herunder.

Bästsäljare

Bäst i test
-10%

I lager
2-5 dagars leverans

Hur man hittar den rätta doften

Att välja rätt doft är en konst. Varje aroma, från lätta eau de colognes till djupa parfymer, är skapad för att komplettera olika stilar och tillfällen. Hos Made4Men har vi 15 års erfarenhet av att hjälpa till med ett gediget urval av dofter, som inte bara uttrycker stil, utan förstärker varje mans unika stil. Vår expertis garanterar att varje doft i vårt sortiment är av högsta kvalitet, noggrant utvald för att erbjuda en pålitlig och konsekvent doftupplevelse. Upptäck din nya signaturdoft, eller återupptäck en gammal favorit.

Vi hjälper dig på vägen

I djungeln av Eau de cologne, eau de parfum och eau de toilette kan det vara svårt att veta vad som är upp och ner, vilken man ska välja och vilken typ som passar bäst för rätt tillfälle. Därför har vi samlat en översikt nedan som förklarar skillnaderna och vad de var och en är idealiska för.

Eau de Cologne (EDC):

EDC har en lätt koncentration av parfymoljor, vanligtvis 2 till 4 procent, och blandas med mer alkohol. Det är idealiskt för en snabb uppfriskning och erbjuder en lätt, luftig doft som är perfekt för avslappnade och informella tillfällen. EDC:s doft varar bara några timmar, vilket gör det till ett bra val för en uppfriskning mitt på dagen.

Eau de Parfum (EDP):

Med en koncentration av parfymoljor på 15 till 20 procent är EDP designad för att hålla hela dagen utan att vara överväldigande. Det är en vanlig kategori för dofter som erbjuder en rik, komplex aroma som förblir framträdande från morgon till kväll, vilket gör det till ett idealiskt val för dem som söker en långvarig doft.

Eau de Toilette (EDT):

EDT har en lägre koncentration av parfymoljor, 5 till 15 procent, och erbjuder en lättare doft som är idealisk för dagtid. Även om den inte nödvändigtvis håller hela dagen, är EDT ett populärt val för dem som föredrar en subtil aroma som kan fräschas upp vid behov under dagen.

Fortsatt osäker?

I vår mansmagasin hittar du guider och bäst i test som en hjälpande hand för att hitta just den doften som passar dig och dina behov bäst.