Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Solkräm

Kathrine

Kathrine Lund

Expert på hudvård

Solen är en av hudens värsta fiender. Solens skadliga UV-strålar kan orsaka pigmentering, fula rynkor och i värsta fall hudcancer. Därför är det extremt viktigt att använda hudvårdsprodukter med solskyddsfaktor varje gång du är ute i solen. Uppnå en fin och jämn solbränna utan att behöva oroa dig för solens strålar..

Läs mer här om Solkräm

Bästsäljare

Solkräm

Många män underskattar vikten av att använda solkräm. Du känner säkert själv igen någon av dina vänner som säger att solkräm bara är till för kvinnor. Du har säkert också fått känna på hur det är att bli bränd av solen och det är ju inte särskilt behagligt.

Det är många som tror att det bara är när man blir bränd som man ökar risken för hudcancer men det är faktiskt själva strålningen som är problemet och inte så mycket de enskilda gångerna man varit för mycket i solen.

Därför ska du använda solkräm:

Det är inte för skojs skull någon säger att man ska komma ihåg solkräm då WHO har slagit fast att 85-90% av alla hudcancerfall orsakats av solens UV-strålning. Så ta nu och använd solkräm och minska risken för att drabbas av hudcancer.

Det hjälper inte att bara sluta vistas i solen eftersom den faktiskt även tillför många bra saker. Solens strålar ger D-vitamin till kroppen och den bidrar till att ge ett leende på läpparna. Det är alltid trevligt att komma ut i solen.

Undvik sol på tatueringar

När du just tatuerat dig, är din hud extremt känslig och det är därför ett måste att använda solkräm. Huden håller på att läka tatueringen och därför ska du ta hand om huden med en extra kraftig solkräm. Vi rekommenderar att man minimum använder solskyddsfaktor (SPF) 30.

Om du vill ge den rätta omvårdnaden till din tatuering ska du använda Sorry Mom Tattoo Solskydd. Det är en solkräm som är speciellt utvecklad för tatueringar och som är extra bra under läkningsprocessen. Det är fortfarande väldigt viktigt att skydda sin tatuering då den läkt, då solens strålar även bleker tatueringen.

Våra mest sålda solkrämer:

Det kan ibland vara svårt att välja rätt solkräm och du kan därför hitta våra 3 mest sålda solkrämer här, vilka består av våra kunders favoriter.
  1. Sommerset Replenishing Moisturiser SPF 15
  2. Sorry Mom Tatto Solskydd SPF 30