Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Beard King

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

Beard King är ett Amerikanskt varumärke som brinner för skäggvård samt tillbehör.

Deras slogan lyder: Fear the beard - not the mess. Något att ha i åtanke kanske?

Läs mer om Beardking här >>

Bästsäljare

I lager
2-5 dagars leverans

Beard King Beard Oil Imperial (10 ml)
213 kr

Beard King

Vad är det som skiljer män och kvinnor åt? Skägg! Det är en av de få saker, förutom det uppenbara, som är otroligt olikt för män och kvinnor. Det är bara det ena könet, nämligen det manliga, som kan få skägg.

Alla män står inför samma problem var gång de ska raka sig. Att städa upp efter sig själv när man rakat sig är något av det värsta. Det är hår överallt, på tvålen, tandborsten och så täpper det till i avloppet.

Det är här Beard King kommer in i bilden. Det har nämligen tagits fram en alldeles särskild produkt till män som gör att du aldrig mer behöver rensa ditt avlopp på grund av dina skäggrester.

Beard Bib

Är den produkt från Beard King som blivit mest känd. Det är dessutom en supersmart produkt som förenklar vardagen för många män. Det är en blandning av att produkten är så enkel och det behovet som finns för att slippa sina hår efter rakningen, som har gjort dem så populära.

Om du också gärna slipper hårresterna från skägget, ska du ha en Beard Bib. Det är superenkelt och det krävs ingen extra utrustning för att det ska fungera.

Så gör du:
  1. Ta på Beard Bib'en
  2. Fäst till din spegel
  3. Raka dig
  4. Kasta håret i papperskorgen

Vårda ditt skägg

Det är självklart viktigt att rätta till skägget och hålla det i rätt längd men det är också superviktigt att du vårdar skägget med rätt produkter. Skäggschampo och skäggolja är två helt essentiella redskap för att hålla skägget rent och läckert.

Många män underskattar hur viktig skäggvården är om man vill ha ett läckert skägg. Beard King har gjort en skäggvårdsserie som fungerar extra bra i samspel med varandra.

Läs mycket mer om skäggolja här: