Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Björn Borg

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

Björn Borg är en av de bästa underkläderna du kan köpa. Företaget är känt för att leverera produkter med hög kvalitet, kreativitet samt med innovativ design.

Bakgrunden till företagen ligger hos tennislegenden Björn Borg, som också grundat företaget.

Företagets underkläder säljs numera över hela världen och vi vet att Björn Borgs produkter står för hög kvalitet och komfort. Du får alltid riktigt grymma underkläder till ett bra pris.

Made4men är en officiell återförsäljare av Björn Borgs produkter

Läs mer om underkläder här

Underkläder för män

De har genom åren haft många olika typer av kalsonger. Den klassiskt liknande manstrosan som idag inte visas offentligt. Sedan är det de lösa boxershortsen som man ser ibland. De används inte heller så ofta och används mer som myskalsonger.

Idag är det moderna boxershorts som är mest utbrett hos män. I Sverige känner de flesta till märket Björn Borg och det förknippas med kvalitet och komfort. Det finns inget tvivel om att Björn Borg har några av de mest bekväma kalsonger som man kan få tag i idag.

Med Björn Borg får du även en läcker design som inte alltid innebär svart eller vitt. De kan vara väldigt utmanande och som du kan se i vårt sortiment så finns det något i allas smak.

Om Björn Borg ändå inte har det du söker kan du se vårt utbud av boxershorts här nedan.

Därför ska du välja Björn Borg


Om du gärna vill ha ett par kalsonger med superbra passform som sitter tight men ändå är elastiska. Björn Borgs kalsonger fungerar även riktigt bra när man utövar sport, detta just på grund av den maximala komfort man får med ett par av deras kalsonger.

De gör vissa lite vildare designer då och då men det går ändå att få tag i mer neutrala färger. Så om du är mer för det utsvävande går det bra att hitta det och om du är mer för det neutrala som svart och vit, kan du även få det.

Björn Borg är som sagt känd för att vara en legend inom tennis men även för de första ordentliga kalsongerna. Kvaliteten av kalsongerna är något av det som skiner igenom och som har gjort det redan sedan start.