Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Blivved

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

Blivved är till dig som lider av för tidig utlösning och som gärna vill hålla igång lite längre än vanligt. Om du har problem med att klara mer än ett par minuter så ska du prova blivved. Inom kort kommer du kunna hålla igång mycket längre, så din partner också får en bra upplevelse av samlaget.

Som deras motto lyder - när få minuter inte är tillräckligt! Ger en väldigt bra bild av hur servetten verkar då den skjuter fram din utlösning och så är den även otroligt diskret att använda.

Läs mycket mer om blivved här

Bästsäljare

I lager
2-5 dagars leverans

Blivved Servietten (8 stk.)
367 kr

Håll igång längre i sängen

Blivved hjälper dig att hålla längre i sängen så att du kan tillfredsställa din partner. Du ska inte känna dig onormal då detta drabbar väldigt många män och det krävs mycket träning, om ens det är tillräckligt för att få ordentlig bukt på det. Med Blivved kan du dock se resultat direkt och du behöver inte ens berätta det för din partner då det är otroligt enkelt och diskret att använda den.

Ofta är tidig utlösning något som sitter i huvudet och som är rätt svårt att göra något åt men med servetten från blivved kommer det snabbt bli naturligt för dig att hålla igång under 30 min till 2 timmar. Det krävs ingen läkarkonsultation och du kan köpa det ytterst diskret hos Made4men.

Så förbättrar den ditt sexliv
  • Kan användas enkelt och diskret – Inga pinsamma konfrontationer
  • Du kommer att hålla längre i sängen
  • Tillfredsställ din partner och få en bättre relation
  • Du kan koncentrera dig 100% på samlaget – utan bekymmer för en tidig utlösning.
Som du säkert har hört tidigare så kan kondomer även hjälpa med att minska känsligheten. Därför kan du se vårt utbud av kondomer här.

Blivved

Servetten är ursprungligen från Kina där den använts under flera år. Om du själv har varit i Kina så har du nog även lagt märke till att den är väldigt populär på hotell, där man får den som en del av ett välkomstpaket.

Att den ursprungligen kommer från Kina ska inte avskräcka dig. Alla effekter kommer från örter som är noga utvalda och det är de som bidrar till att skjuta upp din utlösning. De senaste 10 åren har servetten blivit en hit i Europa och det är den mest sålda produkten mot för tidig utlösning i Danmark.

Det är som sagt extrakt från örterna som hjälper dig att hålla igång längre. Det är 100% ofarligt och det krävs ingen hård träning att hålla längre i sängen. Servetten är så diskret att även om samlaget uppstår väldigt spontant har du ändå möjlighet att använda den.