Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Bodylab

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

Vill du gärna bygga muskler, gå ned i vikt eller bara bibehålla din figur? Om du tränar flera gånger i veckan, och önskar se framgång, så är kosttillskott inte något du ska överväga, det är en ren nödvändighet.

Alla Bodylabs produkter är danskproducerade.

Kosttillskott är ett av de viktigaste elementen, i förhållande till din träning. Om du vill veta mer om kosttillskott och få tips till din träning

Så läs mycket mer här

Proteinpulver

Proteinpulver är superviktigt tillsammans med en näringsrik kost om du önskar bygga muskler, bibehålla dem och faktiskt även om du vill gå ned i vikt. En av anledningarna till att proteinpulver är så viktigt är för att du bryter ned dina muskler under styrketräning.

Därför är det viktigt att du får tillräckligt med protein och inte förlorar din muskelmassa. Många människor har även svårt att äta tillräckligt med proteiner under en dag, speciellt om man ska få i sig samtliga från biffar eller kyckling. Det kan i längden bli lite dyrt och då är proteinpulver ett bra alternativ.

Bodylabs proteinpulver är dessutom uppbyggt av Vassleproteinisolat och 100% odenaturerat vassleproteinkoncentrat. Deras protein har även ett mycket högt biologiskt värde och kroppen har därför lättare att ta upp den än många andra proteinkällor.

Kreatin

Om du primärt önskar att öka din muskelmassa eller styrka, kan kreatin hjälpa dig en bra bit på vägen. Kreatin ökar dina musklers innehåll av kreatinfosfat, som främjar din prestationsförmåga.

Kreatin är ett superkomplement till en hård träning då den bidrar till att reducera ömma muskler samt restitutionstiden. Samtidigt kan den även öka din muskelstyrka och om dina muskler blir starkare så blir de säkert även större.

BCAA

Branched Chain Amino Acids" och på svenska grenade aminosyror. BCAA är otroligt populärt hos idrottsutövare då det är ett bra komplement både under och efter träning.

Bodylabs BCAA består av tre helt essentiella aminosyror, leucin, isoleucin och valin. Då styrketräning kan vara väldigt hårt mot muskler är det även viktigt att du behandlar dem ordentligt.

Alla bodylabs varianter av BCAA är framtagna av vegansk BCAA. Grunden till detta är att den animaliska kommer från Kina och inte har särskilt bra kvalitet. Det är inte bra nog och därför använder Bodylab vegansk BCAA.