Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Calvin Klein Underwear

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

Calvin Klein Underwear är en av de bästa i underkläder. Världsberömda underkläder i en stilren design som aldrig misslyckas.

Kalsonger fungerar för alla män i alla storlekar. De gör detta på grund av den perfekta passformen som tar form genom elastiskt tyg och resår i livet och i benen.

Läs mer om Calvin Klein här

Calvin Klein

De gör en lång rad olika typer av kläder och de har gjort det under riktigt många år och man kan därför också räkna med den kvalitet man får. De är extremt stora inom modebranschen och gör mellandyra produkter.

Deras underklädeskollektion ger dock mycket för pengarna och kostar inte mer än många andra kända märken. Vi har många olika produkter från Calvin Klein Underwear men vi har valt att ha störst fokus på kalsonger.

Du kommer få en presentation av de många olika modellerna nedan tillsammans med en beskrivning av vad det är som gör dem så häftiga.

Tank Tops

Calvin Kleins tank tops har troligen den bästa passformen av alla de tank tops vi har hos Made4men. De består av 95% stretchig bomull och de sista 5% består av elastan, det är den perfekta sammansättningen som gör att den sitter tight mot kroppen utan att den stramar åt.

Det är viktigt att en tank top sitter tätt mot kroppen då det ofta är så att man har en skjorta eller liknande ovanpå, vilket lätt kan göra att man ser lite uppsvälld ut om man har för många lager på sig.

Boxershorts

Calvin Klein gör flera olika typer av boxershorts och samtliga fyller sitt eget syfte för att göra det så komfortabelt för dig som möjligt. Här kan du upptäcka mer om vad de enskilda kalsongerna har för syfte.

Old School - Boxershorts

De klassiska boxershortsen är de stora, lösa kalsongerna som sitter härligt löst och som inte stramar åt kring kronjuvelerna. Det är den gamla modellen inom kalsonger och som idag mest används som myskalsonger när man ligger på soffan där hemma.

<Breifs - Boxershorts
Breifs är en mer modern version av boxershorts som har mycket kortare ben och som sitter tight på kroppen men ändå inte stramar åt. De är speciellt anpassade till män som går i tighta byxor och som gärna vill undvika att kalsongkanten syns igenom de strama byxorna.

Trunk - Boxershorts
Trunk är de mest moderna boxershortsen som har den vanliga längden och som sitter otroligt bra på kroppen. Calvin Klein Trunk Boxershorts har en särskilt bra passform på grund av dess höga elasticitet i kalsongerna.

De sitter tätt på kroppen men stramar inte åt i den nedre regionen. Samtidigt fungerar de superbra när man utövar sport då de är så flexibla och inte stramar åt.