Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

EnvyWhite

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

Med tandblekning från EnvyWhite kan du bleka tänderna hemma medan du tittar på TV eller laga middag. EnvyWhite är Danmarks bäst säljande produkt för tandblekning för hemmabruk. Omdömen

Tandblekning sker skonsamt och effektivt - och ger dig vackra vita roughnecks.

Bästsäljare

Hur får jag vita tänder?

Missfärgning av tänderna är inte alltid ditt eget fel då det för vissa kan bero på ärftlighet eller att din tandemalj är tunnare än andras. Dock har det stort inflytande om du är rökare eller dricker mycket kaffe då några ämnen som finns i sådana produkter bidrar till att missfärga dina tänder.

EnvyWhite har lyckats skapa en produkt som kan ge tillbaks dina vita tänder. När du bleker dina tänder uppstår det en kemisk process med ett ämne som heter Natriumbikarbonat. Det är det enda säkra ämnet att bleka dina tänder med, då det inte skadar emaljen och även är godkänt av tandläkare över hela Europa.

Alla EnvyWhites produkter är godkända och följer alla regler och europeisk lagstiftning!

Så gör du:
  1. Värm tandskenan i varmt vatten så att gummit blir mjukt.
  2. När gummit är mjukt, formar du tandskenan efter dina tänder.
  3. Applicera blekningsgelen i tandskenan, lägg tandskenan på tänderna.
  4. Låt den sitta i 30 min. till 1 timme beroende på om det är mild eller supergel.

Beroende på hur missfärgade dina tänder är så tar det mellan 5-20 behandlingar att uppnå ett komplett blekningsresultat. Hållbarheten på en blekning är upp till ett helt år, beroende på hur lätt dina tänder blir missfärgade.

Fördelen med att själv bleka sina tänder är att det är mycket billigare än hos tandläkaren och du kan uppnå så gott som samma resultat. Utöver det så är det inte heller särskilt tidskrävande och du kan göra det när du själv känner för det istället för att boka en tid hos tandläkare.

När du är färdig med din behandling är det viktigt att du kommer ihåg att le brett när du möter nya människor. Då lägger de helt säkert märke till ditt nya läckra och vita leende. Kom ihåg att sköta om dina tänder, vilket du gör genom en bra tandborste och tandkräm.