Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Frozzypack

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

Frozzypack behållare förenkla ditt liv. Ganska enkelt. De hålla maten kyld minst 7 timmar vid rumstemperatur så länge du tar locket ur frysen. Frozzypack är perfekt för skolresa, arbete, kanottur, picknick, stranden eller ditt eget äventyr. Ingen extra kylklamp och kylväska att bära runt. De är extremt lätt att använda, och vi säga att det är bara tummen upp för kalla luncher.

Lås mycket merhär

Frozzypack hos Made4men

Carolina Sundberg tröttnade på att skicka sina barn till skolan med en vanlig matlåda, som hon senare visste skulle förlora all den friska smaken och nästintill bli oätlig. Hon uppfann därför Frozzpack: en unik matlåda med ett inbyggt kylande lock som håller maten fräsch och kall under ca 7 timmar.

Carolina Sundberg. "Min dotter ville åka inlines till skolan. Kl. 07 packad jag pannkakor i hennes matlåda, som skulle ätas 5 timmar senare på dagen. Jag försökte få henne att lägga matlådan i en frysväska med en frysklamp men det blev ett nej. Hon menade att hon hade tillräckligt att bära på: inlines, hjälm, matlåda och dryck”. Denna historia blev grunden till Frozzypack!

Många timmar senare har det äntligen kommit en matlåda till världen som har ett inbyggt kylelement, som håller maten kyld hela dagen.

Utformad för att göra din vardag lättare

Det är inte bara barn som har stor nytta av denna geniala uppfinning. Den kan även enkelt användas till bland annat camping och andra aktiviteter som tar flera timmar och där din mat riskerar att bli oätlig.

FrozzyPack

Det är en unik matlåda med ett inbyggt kylelement i locket. Lägg locket i frysen i minst 10 timmar.

Fördelarna med Frozzypack

  • Frozzypack kan rengöras i diskmaskin.
  • Frozzypack-boxen kan ställas i mikrovågsugnen, dock inte locket!
  • Innehåller INTE Bisfenol-A (BPA).
  • Locket innehåller en non-toxic kylgel, som har bäst kylkapacitet.
  • Froozypack följer samtliga EU krav.