Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Molton Brown

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

Molton Brown skapades år 1973 och har sedan dess levererat grymma och effektiva produkter för både män och kvinnor över hela världen.

De har gjort sig kända först i London och tillverkar nu produkter att använda efter badet, för kropp-, och ansiktsvård samt rakning.

Molton Brown på Made4men

Sortimentet väljs noggrant för att passa den sofistikerade mannen som antingen är på väg eller har en stressig vardag, men inte kommer att gå ner på utrustningen när det gäller hans raknings- och skötselsrutin. För även när du är upptagen får vi inte gå ner på utrustningen när det gäller vårt hår, hud och ansikte.

Design

Designen är några av de mest eleganta du kan hitta för män. Ditt badrum kommer att spräcka av förtroende och bra stil. Molton Brown är alltid supermodern i sitt uttryck och har en väldigt vild stilförpackning. Deras produkter är alltid vackra och kan stolt visas i ditt badrum.

Molton Brown hittar många av sina ingredienser som gör Molton Brown till något speciellt i världen. Bland annat hittar du ingredienser från Asien, Frankrike eller från sina egna rötter i England, där de har hittat speciella ingredienser för att göra de coolaste produkterna för män runt om i världen.

Samtidigt är varumärket svårt att komma med. Faktum är att Molton Brown selektivt väljer var de vill förhandlas. Vi är därför extremt stolta över Made4men för att kunna erbjuda sina otroligt eleganta produkter.

Londons mest eftertraktade tvålmärke sedan 1973

Under de senaste decennierna har Molton Brown byggt upp ett rykte runt sig själva som Londons bästa bad-, kropps- och vårdgivare. Deras parfymer, badtvålar, kroppslotioner, ljus och handtvålar har blandats med exotiska ingredienser, med en liten touch av London för att skapa en doft som verkligen är genomskinlig men fortfarande luftig.

Molton Brown är ett märke som du hittar på 5-stjärniga hotell, stylisthem och avancerade gallerior runt om i världen.

Historien bakom varumärket

Namn
Det är en sammansmältning av gatunamnet (South Molton) och en mycket fin butik (Browns) som en av grundarna av Molton Brown ägde under sin tid. Så det blev Molton Brown-namnet!

Det börjar 1973
Historien börjar på Londons gator på South Molton Street, där de två uppfinnarna sitter och blandar hårvårdsprodukter med sina nakna ben.

1979 - från topp till tå
Molton Browns första kroppsprodukter lanserades med den nyfundna kärleken till exotiska och spännande ingredienser, som senare blev hörnstenen i Molton Brown. Samtidigt gjorde de sitt genombrott till Harrods i London.

1984 - Orange & Bergamotte är födda
Den ikoniska sammansättningen av orange och bergamot skapas för första gången på Molton Brown. Det är en av de första lyxhandtvålen som kom på marknaden.

1985 - Molton för män
1985 blev Molton Brown trendtränare för herrskötsel när de lanserade sin MB Men-kollektion. En komplett samling av både hudvård, hårvård, dofter och rakprodukter. Herrserien finns fortfarande kvar idag, för att hålla alla män i toppskick!

1989 - Molton Brown checkar in
En hotellägare går förbi Molton Browns butik i London och blir kär i produkter. 40 år senare finns produkterna fortfarande på hans hotell och finns i många fler hotell och kryssningsfartyg i över 65 olika länder!

Resten av historien fram till idag räknar bara många nya produkter och fler länder där Molton Brown säljs.