Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Old Spice

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

Den mycket speciella doften av Old Spice som kommer från Amerika är väldigt unik. Det amerikanska märket är ett av de mest populära märkena någonsin. Deras produkter har en maskulin och klassisk doft som ingen kan motstå.

Läs mer om Old Spice här>>

Den berömda doften

Den första Old Spice® produkten med namnet "Early American" var en Old Spice till kvinnor. Den kom år 1937 och redan året därpå kom den första deodoranten till män. Early American var inspirerad av de koloniala tiderna och blev temat för hela produkten.

Mannen bakom produkten - William Schultz - var interesseread av att behålla hela temat från produkten och valde därför att köra vidare med hela konceptet. Segelfartygen från den tiden användes därför som ett trademark för produkterna, som faktiskt också bär lite prägel på produkterna idag!

Old Spice enastående egenskaper är att ha en mycket vuxen och kraftig doft av man. Den kategoriseras som att vara en doft för vuxna män som gärna vill ha et starkt omdöme och bli uppmärksammade för sin markanta doft.

Det får man också säga att de blir och de har verkligen förmått sig att skapa en maskulin och förförisk doft som ger dig manlighet och maskulinitet. År 1990 blev Old Spice uppköpt av Procter & Gamle och det avsåg både hudvårdsprodukter, antiperspiranter och deodoranter. Old Spice är mest kända för sina deodoranter men de gör även många andra produkter som aftershaves och shower gels.

Kvalitet för pengarna

Om du vill få ut så mycket som möjligt av dina pengar är Old Spice ett av de märken som är värda att överväga eftersom de har ett stort utbud av produkter som samtliga finns till ett ytterst bra pris. Genom att köpa Old Spice får du dessutom ofta råd till många andra vårdprodukter till samma pris som en enda produkt från ett dyrt märke skulle ha gått för.

Även om deras produkter är billigare än dyra märken så är det ändå superkvalitet och kan absolut anses vara på samma våglängd som dyrare varianter. Här kan du hitta vår mest sålda deodorant Old Spice Whitewater Deodorant spray, och den kostar bara 59 kr.

Old Spice Marknadsföring

Det är bara ett fåtal märken i världen som kan leva upp till den massiva marknadsföring som Old Spice levererat under de senaste åren. Deras reklamer lockar alltid män och de använder starka maskulina kändisar för främjandet av märket.

Genom sina reklamer lyckas de vända sig till både män och kvinnor på samma gång och de gör det på ett sätt som fungerar väldigt bra. Deras reklamer kan för vissa framstå som över gränsen men pga. deras annorlunda marknadsföringsmetoder går de ändå hem hos de flesta!

Nästan alla deras videos på Youtube når upp över 1.000.000 hits och får massor av respons från sin målgrupp.

Old Spice är till för dig som:

  1. Vill ha det motsatta könets uppmärksamhet.
  2. Vill verka maskulin och stark.
  3. Vill känna dig som en man var dag då du går ut genom dörren!
  4. Vill ha en bra produkt till ett fair pris!